Udv mindenkinek!
Egy kis bemutatkozàs nem àrt, ugy hogy elmesélem hogy keveredtem bele a capriba.
Ugy szolitanak hogy "zser". Kint születtem svàjcba(genf), és 20 év genfi élet utàn utaztam 1 évet àzsiàba.
A sok rohadt ottani jàrgany làtvànya utàn visza tértem europàba. Akkor, egy itteni ismerösöm éppen egy szakadt 2.3 v6 kék szinü capri III-val ment, és akkor gondoltam magamba: nekem ez a kocsi kell! (a stilus, a v6os hang, és a driftek a kanyarba, stb.. 8) ). Ugy hogy nagyon meg tetszett a verda.
Azutàn vissza indultam svàjcba. A ottani capri àrakat làtva, gondoltam hogy nekem soha sem lesz...
Aztàn talàltam a neten egy eldugott forumon egy olcso caprit. Persze nem ment àt a vizsgàn. éppen akkor kellet visza jönnöm magyarorszàgra(nem sokàra 1 éve vagyok itt). és a capri addig 1 évet ott àlt genfbe hàz elött.
Ezen a nyàron sikeresen àt ment a ottani vizsgàkon sok küszöb hegesztés utàn, és ugy làtszik nem zavarta öket a vàltomnak a repülögép reaktor hangja (vàlto csapàgy valoszinüleg). Ugy hogy szerencsére most màr itt van velem Pomàzon.
Fehér szinü, 2.0L carbutàtoros V6, 1980' , 4 sebességes(még mindig szar a vàlto), 13mas alu felni, és sajnos egy fordulat szàm mérö nélküli müszerfal.A hàtso csapàgyak is zajosak.
örülök hogy végre a caprimal mehetek ide oda... öröm vezetni
Hàt ennyi volt :)