Lehet ez volt a lényeg.Bogyo28 wrote:nagyon szép ez a gyári RS 3100, amit én nem értek, hogy anno kiengedték az utcára 6 colos felnin valami 185 gumival ezt a gépet (lehet hogy diagonal), nem börnölte le állandóan a gumikat???

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Lehet ez volt a lényeg.Bogyo28 wrote:nagyon szép ez a gyári RS 3100, amit én nem értek, hogy anno kiengedték az utcára 6 colos felnin valami 185 gumival ezt a gépet (lehet hogy diagonal), nem börnölte le állandóan a gumikat???
...na igen...mondjuk még 185-ös gummákat se találtam rá...igaz, nem is 3100...Bogyo28 wrote:nagyon szép ez a gyári RS 3100, amit én nem értek, hogy anno kiengedték az utcára 6 colos felnin valami 185 gumival ezt a gépet (lehet hogy diagonal), nem börnölte le állandóan a gumikat???
...de kijött...nyujoe wrote:...már megint az uszoházból az ominózus rézdugó kinyumult, és gázadásra a nem a torokba nyomja a benzint a karbi, hanem az úszóházban keringeti az anyagot...
Nem jártatok még így? Nekem ez már a 3. karburátor amivel megtörtént...ebből se jön ki többet![]()
...ezzel arra célzol hogy nem kéne hozzá nyúlnom?tomtom wrote:szerelési hiba?
...jaja, nagy razzia volt tegnapelőtt a közelben, de semmi közöm hozzá, a 22 éves L. Ferenc a "kedvenc fa tolvajom" ...no comment...TÉCSÉ wrote:Na de NYÚL ÚR .........
http://marcaliportal.hu/index.php/kekhi ... as-hazilag" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()