péntek éjszakai érdekes megszólalásomra emékeztetett kedves Sanca kollégánk...bogyo28 wrote:valaki homályosítson már fel, vagy csak én nem értem?
érdekes dolgok a nagyvilágból:)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
-
Taz
- Blant
- nagyonsokatirogat
- ClassicFord klubtag?: Igen
Boldog, boldog.. az a jó, hogy a Caprimat én pl sosem fogom utolérni korban
Meghalni pedig sosem fog
)
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
tegnap a Szentendrei úton találkoztam azzal a bizonyos arany Caprival, amit a Histo Cup-on láttunk páran a parkolóban. Hibátlan az autó, elég erős/kékes első lámpákkal... fiatal srác+barátnője ült benne, utolértem, köszöntem, bólintott, és ennyi... visszafordult a nőhöz, és beszélgettek tovább. Ezen picit meglepődtem, én szívesen megálltam volna megismerkedni velük. No mindegy, gyönyörű az az autó!
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Blant
- nagyonsokatirogat
Erre annyit, hogyén is szivesen megálltam volna, de ha sietek, egy mosolyyt akkor is megeresztek. Biztos csak megijedt a zordon mackó termetedtől meg a "csúnya" fekete autódtól :D
Mindenesetre tisztelet neki amiért szép autója van!
Mindenesetre tisztelet neki amiért szép autója van!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
- Bogyo28
- Überführer
az a srac ilyen tipus, ne vedd magadra. tobben tobb korben probalkoztak mar hasonloval hasonlo eredmennyel, tobbek kozt en is. Gabika is tudna meselni rola. az auto ujpesti egyebkent. egyszer voltunk velencen talin, a srac is ott volt (mermint velencen, nem a talin) es ayert tudtunk vele par mondatot beszelni, mert egyik haver aki velunk volt gyerekkori ismerose volt. a talik, tobbi auto nem erdekelte. van ilyen is....gizmo wrote:tegnap a Szentendrei úton találkoztam azzal a bizonyos arany Caprival, amit a Histo Cup-on láttunk páran a parkolóban. Hibátlan az autó, elég erős/kékes első lámpákkal... fiatal srác+barátnője ült benne, utolértem, köszöntem, bólintott, és ennyi... visszafordult a nőhöz, és beszélgettek tovább. Ezen picit meglepődtem, én szívesen megálltam volna megismerkedni velük. No mindegy, gyönyörű az az autó!
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4