Az első Caprim, törötten vettem. 2.3 Ghia. Nem találok róla több képet.
A 2,8i még frissen.
A tetején felrepedezett a lakk, ezért kellett átfesteni. Sajnáltam a díszcsíkot. :(
Remélem megoldható, hogy az előző kép átkerüljön a többihez. Habár egy képen szerepel a saját is.
stoci wrote:Az első Caprim, törötten vettem. 2.3 Ghia. Nem találok róla több képet.
A 2,8i még frissen.
A tetején felrepedezett a lakk, ezért kellett átfesteni. Sajnáltam a díszcsíkot. :(
Remélem megoldható, hogy az előző kép átkerüljön a többihez. Habár egy képen szerepel a saját is.
Üdv Itt . Láttunk már téged Móron meg is álltunk meg nézni az autót és mintha hagytunk volna ott telefonszámot de sajna nem jelentkeztél.
sziasztok!
Pintér Ákos vagyok, a Caprit 1999-ben vettem Budapesten, meglehetősen romos állapotban, de üzemképesen, érvényes papírokkal. Az autó 1972-es MkI-es 2.3V6. Gyárilag V4-es volt, de sajnos ezek bizonytalan infók, mivel a sok tulajdonosváltás miatt az előélete követhetetlen, továbbá AF-es alvázszámot kapott szegény. Megvételekor bordó metál színben pompázott, bal hátulja törve, padló alig és mindenféle folyadék szivárgott belőle a létező összes helyen. Az eleje is átépített(?) volt, legalábbis a lámpák sehogy nem passzoltak a helyükre..
Sok idő eltelt azóta, az autón sok apró és egy-két nagyobb átalakítás történt az évek során. Pl. A Capri Klub hivatalos műhelyében (értsd: Czirják Róbert műhelye) átesett egy teljes motorgenerálon, Szfvárott -ottani munkám idején 2001-ben- Nusiéknál kapott két új üvegszálas első sárvédőt, új dupla kipufugó rendszert, később egy teljes lakatolást és új metálzöld fényezést, újrakrómozott lökhárítókat, új lámpákat, recaro üléseket (a régi körzsámolyos chevrolet ülések helyett), új bőrbelsőt, és sajnos 4 új RS felnit is, melyeket most cserélek majd vissza a gyári rostyle-okra.
Kb 4 évig napi használatban volt az autó, találkozókon is igyekeztem megjelenni, azonban Pestre költözésem óta (Szolnoki volnék) ez minimálisra csökkent. Jelenleg a szolnoki garázsban pihen, viszont reményeim szerint tavasszal felköltözik és gyakrabban lehet látni az utakon :)
Hirtelen ennyi, felteszek majd pár képet is, ha szerencsém van, akkor a felújításokról is találok...
üdv
Á