Jó estét!
Nem én nem félek attól hogy oltogatnak, csak mindig furcsának találom a bemutatkozás ezen fajtáját... de hát mit várunk tőletek, a teremtés koronáitól?
Soha nem iszom alkoholmentes sört, sőt sört sem... de tudom hol lehet a legjobb PÁLINKÁT kapni az egész világon...
Cirip wrote:Jó estét!
Nem én nem félek attól hogy oltogatnak, csak mindig furcsának találom a bemutatkozás ezen fajtáját... de hát mit várunk tőletek, a teremtés koronáitól?
Soha nem iszom alkoholmentes sört, sőt sört sem... de tudom hol lehet a legjobb PÁLINKÁT kapni az egész világon...
Szóval te is jártál már Béla bácsi zugfőzdéjében a szomszédban???
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
Nem, de székely lány vagyok, és ott kinn Maróka bácsinak, nem véletlenül Maró János a neve Olyan páleszt kanyarít eléd, hogy mire kettőt pislantasz már kimarta az üvegpoharat
Aztán ha lecsúszott már akkor nagyon édesdeden tud bennt melegíteni
Üdv mindenkinek! Dávid vagy Csami néven szoktak szólítani, a Caprimat édesapámtól kaptam a 17. születésnapomra. Ez után egy 3 évig tartó felújítás következett, mert az előző tulaj rally autónak használta, utánna pedig 10 évet állt egy udvaron, így meglehetősen rossz állapotban volt. Végül ezt sikerült kihozni belőle:
1235415679IMG_20100701_193001_www_kepfeltoltes_hu_.jpg (124.82 KiB) Viewed 5195 times
Egy kis segítség itt biztosan megmarad a kép. Üdv Soni