bemutatkozások
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Gáborka
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: bemutatkozások
Hát ezt nekem sem volt kedvem lefényképezni,ezen volt még szőr foltokban az össze szotyadt kis bőrén ,de elég undorító volt... 

FORD CAPRI MK1 V4 1.7
- Gáborka
- egyedülisszerelhet
Sziasztok
Találtam egy oldalt ha valakit érdekel nézze meg...érdekes
http://www.oldcars.de/shop/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
lehet ,hogy már ismeritek....van minden nem olcsó de legalább van....

http://www.oldcars.de/shop/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

FORD CAPRI MK1 V4 1.7
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Hogy van a mondás?Gáborka wrote:Sziasztok
Újszülöttnek....

- Hattyu
- rengetegetirogatide
Süni wrote:Hogy van a mondás?Gáborka wrote:Sziasztok
Újszülöttnek....

Majd belejön mint kiskutya az ugatásba

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- Gáborka
- egyedülisszerelhet
Szia szszabyszszaby wrote:Ez a gép ismerős, szerintem volt már szó róla itt a fórumon.Chamcsy wrote: Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100813/Capr ... es.hu_.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Esetleg bővebb infót tudsz róla mondani?(hol van fenn ez a kép valami infó is van...?)

FORD CAPRI MK1 V4 1.7
- szszaby
- rengetegetirogatide
Nekem a hátsó lámpa volt ismerős, de többre nem emlékszem.Gáborka wrote:Szia szszabyszszaby wrote:Ez a gép ismerős, szerintem volt már szó róla itt a fórumon.Chamcsy wrote: Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100813/Capr ... es.hu_.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Esetleg bővebb infót tudsz róla mondani?(hol van fenn ez a kép valami infó is van...?)![]()
Ford Capri MkI Essex
Sokmindent nem tudok róla mondani, ezt a képet én csináltam aznap amikor megérkezett az autó anno 3 éve.Gáborka wrote:Szia szszabyszszaby wrote:Ez a gép ismerős, szerintem volt már szó róla itt a fórumon.Chamcsy wrote: Kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100813/Capr ... es.hu_.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Esetleg bővebb infót tudsz róla mondani?(hol van fenn ez a kép valami infó is van...?)![]()

- Gáborka
- egyedülisszerelhet
Hattyu wrote:Süni wrote:Hogy van a mondás?Gáborka wrote:Sziasztok
Újszülöttnek....![]()
Majd belejön mint kiskutya az ugatásba
- Attachments
-
- IMG_2200.JPG (97.26 KiB) Viewed 6875 times
FORD CAPRI MK1 V4 1.7
- tonesz
- csúcsnigger
Sziasztok!
Lassan 1 évet csúsztam a bemutatkozással, de állítólag jobb később, mint soha.
Szóval... tavaly december vége óta vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy van egy Caprim. Az indíttatás részben családi eredetű, édesapámnak is volt MKI-ese annak idején, de sajnos eladta mire megszülettem. Képet nem láttam, csak rengeteg sztorit hallottam róla. Másrészt meg a "szokásos" meglátni és megszeretni élmény, ami rávett hogy belehasítsak a dologba.
A visszafogottan csibészes, angolos eleganciája miatt végül Maggie lett a kedves neve az 1979-es MK III-as kisasszonynak, "velem egykora születésű" (köszönjük Szalacsi bácsi) - bár hölgyeknél ezt tudom nem illik megjegyezni. Jelenleg az eredeti nézelődős-autózgatós, cseppet sem aszfaltszaggató 1.6-os motor ketyeg benne, de már a legelején megmondták nekem a tuttit - csak idő (és pénz...) kérdése mikor lesz csere. Az idő már eljött valóban, de így is egy élmény vele minden megtett kilométer.
Itt szeretném megköszönni Gabe-nek a rengeteg segítséget és önzetlen támogatást, ami különösen a kezdeti nehéz időkben esett fokozottan jól - az első utunk az előző tulajtól ugyanis az út szélén végződött Monor felé félúton...
Tavaszra már sikerült napi szinten használhatóra feltornászni az állapotát a kisasszonynak, a tavaszi Közlekedési Múzemnál rendezett találkozóra már el is gurultunk. Sőt! Mi értünk oda legelőször, majd 1 percre rá jött a ford konvoj.
Egy sikeres vizsgán is túl vagyunk már szerencsésen.
Első garnitúra szilent csere van még hátra, mint közeli terv - a többit meglátjuk hogy lesz.
Mindenkinek jó szelet kívánok és olcsóbb benzint!

Lassan 1 évet csúsztam a bemutatkozással, de állítólag jobb később, mint soha.
Szóval... tavaly december vége óta vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy van egy Caprim. Az indíttatás részben családi eredetű, édesapámnak is volt MKI-ese annak idején, de sajnos eladta mire megszülettem. Képet nem láttam, csak rengeteg sztorit hallottam róla. Másrészt meg a "szokásos" meglátni és megszeretni élmény, ami rávett hogy belehasítsak a dologba.
A visszafogottan csibészes, angolos eleganciája miatt végül Maggie lett a kedves neve az 1979-es MK III-as kisasszonynak, "velem egykora születésű" (köszönjük Szalacsi bácsi) - bár hölgyeknél ezt tudom nem illik megjegyezni. Jelenleg az eredeti nézelődős-autózgatós, cseppet sem aszfaltszaggató 1.6-os motor ketyeg benne, de már a legelején megmondták nekem a tuttit - csak idő (és pénz...) kérdése mikor lesz csere. Az idő már eljött valóban, de így is egy élmény vele minden megtett kilométer.
Itt szeretném megköszönni Gabe-nek a rengeteg segítséget és önzetlen támogatást, ami különösen a kezdeti nehéz időkben esett fokozottan jól - az első utunk az előző tulajtól ugyanis az út szélén végződött Monor felé félúton...
Tavaszra már sikerült napi szinten használhatóra feltornászni az állapotát a kisasszonynak, a tavaszi Közlekedési Múzemnál rendezett találkozóra már el is gurultunk. Sőt! Mi értünk oda legelőször, majd 1 percre rá jött a ford konvoj.

Első garnitúra szilent csere van még hátra, mint közeli terv - a többit meglátjuk hogy lesz.
Mindenkinek jó szelet kívánok és olcsóbb benzint!

Ford Capri - a car you always promised yourself
Old FORDs never die. They just get faster.
Keep the legend alive!
Old FORDs never die. They just get faster.
Keep the legend alive!
Azt tudod hogy ez nagyon kemény mennyiségű késedelmi kamatot von maga után ??
Amit nagy mennyiségű Borban s vigasságban és sörben fogunk érvényesíteni.
Egyszer ugyis kerékagyig leisszuk magunkat.
Amit nagy mennyiségű Borban s vigasságban és sörben fogunk érvényesíteni.
Egyszer ugyis kerékagyig leisszuk magunkat.
- holecz
- rengetegetirogatide
Szeva Tonesz! Tetszett a bemutatkozásod!Ne bánd azt az 1.6-os motort egyelőre, majd teszel bele nagyobbat valamikor!!
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..