Két pásztor áll a hegytetőn. Eltelik egy év, két év. A harmadik év nyarán megjelenik egy bomba jó nő a völgyben, kiteregeti pokrócát, leveszi a ruháját és elkezd napozni. A két paraszt lerohan a völgybe, és ráveti magát a nőre. Erre megszólal a nő:
- Oké fiúk, jöhettek, csak előbb húzzátok fel ezt az óvszert, mert nem akarok gyereket tőletek.
A két pásztor megkettyinti a nőt, majd visszamegy a hegyre. Eltelik egy év, két év, s a harmadik év nyarán megszólal egyikük:
- Te Lajos! Nagyon zavarna, ha ennek a nőnek gyereke lenne tőlünk?
- Nem.
- Akkor gyere, vegyük le ezt az izét a faszunkról!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Egy székely fiatalember el szeretne menni a bálba, de nincsen ünneplős cipője. Elhatározza hogy kifényesíti a gumicsizmáját és abban megy majd el táncolni. Így is tesz.
Aznap este a bálban először Annát kéri fel táncolni. Tánc közben lenéz, és azt mondja:
- Anna, rajtad kék bugyi van.
- Hát ezt honnan tudod?
- Tudom.
Másodszorra Kátyát kéri fel táncolni. Tánc közben ismét lenéz és azt mondja:
- Kátya, rajtad fehér bugyi van.
- Ezt meg honnan tudod?
- Tudom.
Harmadszorra Katát kéri fel táncolni. Tánc közben megint lenéz, majd ijedten felkapja a fejét:
- Kata, van rajtad bugyi?
- Nincs. - válaszolja.
- ...már azt hittem, hogy a csizmám repedt szét.
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
Lány: -Csókolóztam egy másik fiúval de nem aludtam vele... Ez azt jelenti nem csaltalak meg?
Fiú: -Ha szájba váglak bal kézzel, de közbe jobb kezes vagyok, az azt jelenti hogy nem ütöttelek meg?????