Én eléggé körül jártam a BW T5 témát az elmult 1 évben, és azt kell mondjam hogy V6-hoz felejtős... Én most tudnék venni 50-ért, ami szinte harmada a normál árnak, de k nemjó a V6-hoz. rövidebb a nyelestengely, amit nehezebb megoldani mintha hosszabb lenne (szszaby esete). Nincs hozzá gyárilag V6 harang, angoloknál elvétve akad, de 60 ezer pénz körül mozog

. Összevetettük pár másik váltóval, hogy mi lenne ha átraknánk rá egy V6 váltóról harangot, de simán nem lehet megoldani ( a T5 sokkal szélesebb, ahol a T5-ön vannak a csavarlukak ott már a sima váltók harangja nem simul a váltohoz, tehát a furunk a harangra másik lukakat project az halott ügy). Közbetéttel lehetne rá másik harangot rakni, de ekkor 2 másik gond jön elő: a nyelestengely még rövidebb lesz, és a vltó hátrébb kerül pár centit, ami azért gond, mert a T5 egyébként sem egy kis darab, és igy már lehet hogy vágni kellene a kardánalagutat hogy elférjen, meg talán a kardánt is. Szóval véleményem szerint V6-hoz ez csak nagyon drágán kivitelezhető, annyit nem ér. Kozéhoz pont jo a Type 5 vagy az MT75 (bár ez sem fér el normálisan), ill. Sunyával néztünk anno egy mustang 4 sebességes váltót, amiböl elég sok van itthon, olcso és van hozzá V6 harang.
Viszont soros mocihoz nem nagyon van jobb váltó mint a T5...