gizmo wrote:én törlöm őket amikor látom hogy hülye névvel regisztrált valaki... illetve ki vannak tiltva folyamatosan az új domainek amiről jönnek a reklámozók(mint pl. *.ua, com, org, stb...)
találtam egy uj javítást az automata regisztrálók ellen, amint lesz idöm felteszem...
fölkerült egy javítás a kéretlen regisztrációk ellen, igy elvileg nem szabadna hogy jöjjön több USA beli kamu regisztráció, mindeféle pronoképekkel stb...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Sokat nem segített, azóta is törlöm a hülye *.com-os reg-eket. Kitiltsuk a com-os email címeket? Mert ez érinthet pár embert (hotmail.com-os emailcímek... )
gizmo wrote:Sokat nem segített, azóta is törlöm a hülye *.com-os reg-eket. Kitiltsuk a com-os email címeket? Mert ez érinthet pár embert (hotmail.com-os emailcímek... )
Ez nem úgy volt már egyszer hogy ki vannak tiltva?
Tibinek ezért lett cserélve a reges e-mail címe?
gizmo wrote:én törlöm őket amikor látom hogy hülye névvel regisztrált valaki... illetve ki vannak tiltva folyamatosan az új domainek amiről jönnek a reklámozók(mint pl. *.ua, com, org, stb...)
találtam egy uj javítást az automata regisztrálók ellen, amint lesz idöm felteszem...
fölkerült egy javítás a kéretlen regisztrációk ellen, igy elvileg nem szabadna hogy jöjjön több USA beli kamu regisztráció, mindeféle pronoképekkel stb...
ez sajnos tényleg nem oldotta meg a dolgokat, próbálkozom még egy másik megoldással is...
...A Xikla...
Mintha valamikor lett volna szó róla, de lehet csinálni fordcapri.hu-s mail címet? Az igazi az lenne, ha lenne egy ilyen és a forgalmát át lehetne irányítani a gmailes címemre.
régebben volt már róla szó, és aki akkor kért az kapott is. a lehetőség most is megvan, aki szeretne fordcapri.hu-s email címet, az írja meg pü-ben hogy mit szeretne. viszont a költözés előtt már nem fogom megcsinálni, csak majd az új szerveren, mivel nem akarok se kétszer dolgozni, se pedig a szükségesnél több email fiókot költöztetni...
...A Xikla...
...kérdésem lenne, hogy az új fórummotorba bele tudtok e nyúlni hogy adott témán belüli oldalaknál ne csak előre-hátra mutassa a mellette lévő 3-4 oldalt, hanem esetlge le lehessen nyitni combobox-szerűen és akármelyikre ugrani...
...nemtom érthető voltam-e :D
...azért kérdem mert van pár forgalmas topic 60+ oldallal, és ott macerás 4esével lépegetni...
...persze csak egy ötlet-kérdés-gondolat...nyilván van jobb dolgotok is mint ezzel vesződni...dehát erre van ez a topic :D
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
nyujoe wrote:...kérdésem lenne, hogy az új fórummotorba bele tudtok e nyúlni hogy adott témán belüli oldalaknál ne csak előre-hátra mutassa a mellette lévő 3-4 oldalt, hanem esetlge le lehessen nyitni combobox-szerűen és akármelyikre ugrani...
...nemtom érthető voltam-e :D
...azért kérdem mert van pár forgalmas topic 60+ oldallal, és ott macerás 4esével lépegetni...
...persze csak egy ötlet-kérdés-gondolat...nyilván van jobb dolgotok is mint ezzel vesződni...dehát erre van ez a topic :D
a választ le is írtad az utolsó mondatban... nem hiszem hogy ezzel lesz idő tökölni...
...A Xikla...