Natalie Driver Gabe wrote:
Nem akarokakadékoskodni akarok de pont nem volt rajta csak egy iratot kaptam hogy gorshajtottam.
Internet címet csak most tudtam meg
Nekünk rajta volt. Meg hogy nyilatkozzunk, ki volt az elkövető.
Natalie Driver Gabe wrote:
Nem akarokakadékoskodni akarok de pont nem volt rajta csak egy iratot kaptam hogy gorshajtottam.
Internet címet csak most tudtam meg
Nekünk rajta volt. Meg hogy nyilatkozzunk, ki volt az elkövető.
Mondjuk nem tudtam volna mondani, hogy én....
Nekem nem kellet nyilatkoznom
eleinteannyira nem is vettem komolyan mert nem volt képi bizonyíték.
aztán jött a felismerés.
Natalie Driver Gabe wrote:Nem tudommennyire illik ide
De nekem szép kép
őszinte részvétem ezért akasztás jár ...kemény
engem egy nyamvad stoptábla miatt szopattak szét ahol megáltam..szerintük nem de mondták,hogy a lelkiismeretmre bízzák a dolgot...utána apropó izzókészlet ,lámpák égnek gumik???
Mondom a T rendőrúrezredesparancsnoknak most vizsgázott a szekér..és akkó mi van ?
......nem tudott mibe belekötni de az erölködése szánalmas volt mondtam is neki lassan zár a meki?
Az asszony csitítgatott...iszonyat mennyi kretén van a rendőrségen IS
a másik meg hogy szerintem megérdemled. nem konkrétan te, hanem aki ennyivel megy lakott területen. ott az új nullás egy köpésre, kipróbálni ott is ki lehet hogy mit megy, kevesebbe is kerül, és kisebb az esélye hogy kinyírsz vele valakit. én a gyerekeket nem sajnálom (mert mindig azzal szoktak jönni, hogy mi van ha kirohan az útra egy gyerek), mert egyrészt nincs (tervben sem) meg van természetes kiválasztódás is, ne rohangáljon senki az útra, de ha engem törne össze valaki ilyen helyzetben lehet hogy nagyflexel vágnám szét ami a kocsijából megmaradt + az embert.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Körzetem az autópálya a tempóm halálos!!!(még mindig a V( a nyerő)!!!
Ford Sierra 1.6 4 gang(1987)
Alfa Romeo 155 2.0 Twin SPARK 1996
Ford Capri 2.0Mk 3 Pinto Solex carb
Bogyo28 wrote:a másik meg hogy szerintem megérdemled.
De konkrétan Ő is és minden vadbarom, aki a lakott területen csinál ilyet.
Bogyó a kutyád kiszalad (tudom, nem fenyeget ez a veszély ) az útra elüti. Ahhoz mit szólnál, plusz még elrántja a kormányt és mást is megsebesít stb..
Bogyó a kutyád kiszalad (tudom, nem fenyeget ez a veszély ) az útra elüti. Ahhoz mit szólnál, plusz még elrántja a kormányt és mást is megsebesít stb..
nem akartam a kutyámat felhozni, mert az olyan másnak mint nekem a másnak a gyereke, nem nagyon számít. én sem vagyok az a tipikus minden táblát betartó sofőr, de a lakott területen 100 fölött már nekem is sok. de szerintem Gabe is átgondolja majd ha beköhögte a büntetést, és rájön, hogy ebből futotta volna zsír új laprugóra meg sok minden szépre...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
nem akartam a kutyámat felhozni, mert az olyan másnak mint nekem a másnak a gyereke, nem nagyon számít. én sem vagyok az a tipikus minden táblát betartó sofőr, de a lakott területen 100 fölött már nekem is sok. de szerintem Gabe is átgondolja majd ha beköhögte a büntetést, és rájön, hogy ebből futotta volna zsír új laprugóra meg sok minden szépre...
GAbe már átgondolta nem is egyszer s tett azóta nem kevés óvintézkedést az ügyben.
És bánja már nagyon.
A kutya meg igen szíven csapott mert halálian tündér a kutyátok.