deep dish: sacramentopeteeqe wrote:amit Gabika csinált videót, és ami alatta van zene annak mi a címe??
Videók
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- proteus
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Meg vannak a Mad Max filmek! :D
Brutális... Ha nyernék a lottón gyarapítanám az ország ausztrál V8 ford állományát VAGY az ausztrál bekattant magyar állományt.
Jót röhögtem azon amikor a felirat szerint megérkezett Max a Szent György kórházhoz, lévén fehérváron is vann egy ilyen.
A feliratokat felraktam, hátha kell Valakinek: http://www.ultrashare.de/f/6733/madmax_sub.zip
Brutális... Ha nyernék a lottón gyarapítanám az ország ausztrál V8 ford állományát VAGY az ausztrál bekattant magyar állományt.

Jót röhögtem azon amikor a felirat szerint megérkezett Max a Szent György kórházhoz, lévén fehérváron is vann egy ilyen.

A feliratokat felraktam, hátha kell Valakinek: http://www.ultrashare.de/f/6733/madmax_sub.zip
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Bogyo28
- Überführer
ha minden igaz a hátvégén megkapom a magyar kiadást, felirattal együtt, ha érdekel lemásolhatom...proteus wrote:Meg vannak a Mad Max filmek! :D
Brutális... Ha nyernék a lottón gyarapítanám az ország ausztrál V8 ford állományát VAGY az ausztrál bekattant magyar állományt.![]()
![]()
Jót röhögtem azon amikor a felirat szerint megérkezett Max a Szent György kórházhoz, lévén fehérváron is vann egy ilyen.![]()
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
hónapokig keresem hogy hol van legalább felirattal, te meg közlöd hogy megvan szinkronnal? kit kell megölni érte? K@ra kéne nekem, hogy tudjuk megoldani?trafo2000 wrote:Nekem magyar szinkronnal is megvan,ha kell valakinek.....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
- Blant
- nagyonsokatirogat
nemtudom, de én sem szomorkodnék, ha itt figyelne a polcon...
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
- proteus
- rengetegetirogatide
Hát, őőő majd. Most elég ez is. :) (Meg capripowerhez kellene elmennem szinkronos másolt vhs-ért, úgy az igazi 8) )bogyo28 wrote:ha minden igaz a hátvégén megkapom a magyar kiadást, felirattal együtt, ha érdekel lemásolhatom...proteus wrote:Meg vannak a Mad Max filmek! :D
Brutális... Ha nyernék a lottón gyarapítanám az ország ausztrál V8 ford állományát VAGY az ausztrál bekattant magyar állományt.![]()
![]()
Jót röhögtem azon amikor a felirat szerint megérkezett Max a Szent György kórházhoz, lévén fehérváron is vann egy ilyen.![]()
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- proteus
- rengetegetirogatide
Nem halok bele úgy tűnik. :) Jövő szombaton viszont, ha minden összejön akkor elmennék, ok?Capripower wrote:Én is szeretnék a Trafó-úr féle verzióból! :)
Ha még az eredeti hang is rajta van magyar felirattal, az álmaim netovábbja lenne! A 2. is megvan?
proteus: ezek szerint nem nagy baj, hogy még nem vettem át őket... :)
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970