Szelei Szilard wrote:Miután majdnem medöglöttem , úgy határoztam lesz egy kis átalakítás a fékeken. Úgy 140-150 körül majdnem satuztam mivel kifordultak elém, pár méter után rohadt nagy durranás, két hátsó ferodol leszakadt így fék nulla. Jó, hogy 5seb.-re átlett alakítva, volt motorfék.
Tárcs később új lesz (2.0 sierra,nyereg 2.9 scorpio)
Ehhez a tárcsához való Sierra és Scorpio nyereg ugyanaz, vagy csak azonos tárcsa átmérőhöz valók?
A sierra tárcsa méretre teljesen megegyezik a 2.9 scorpio hátsó tárcsával.
A fékbetét is teljesen passzol hozzá. Az első nyergeket is szeretném átrakni, de még meg se néztem rá lehet e variálni.Meg ahoz még nincs tárcsám.
Szelei Szilard wrote:A sierra tárcsa méretre teljesen megegyezik a 2.9 scorpio hátsó tárcsával.
A fékbetét is teljesen passzol hozzá. Az első nyergeket is szeretném átrakni, de még meg se néztem rá lehet e variálni.Meg ahoz még nincs tárcsám.
akkor addig ne használd!!!!! ha erösebb a hátsó mint az első, simán keresztbe álsz egy nagyobb fékezéskor, mert elöbb fog satuzni a hátsó fék. az első növelése nélkül nem szabad erősíteni a hátsót!!!!!
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Bogyonak igaza van!
Mikor én is megcsináltam (kb 3éve) akkor párszor majdnem begurultam az árokba emiatt!
De egy granada tusko elöre + fékbetét segitett a dolgon...
:D
capriv6 wrote:Bogyonak igaza van!
Mikor én is megcsináltam (kb 3éve) akkor párszor majdnem begurultam az árokba emiatt!
De egy granada tusko elöre + fékbetét segitett a dolgon...
:D
Kösz a segítséget srácok! Majd teszek fel képeket, milyen lett. Menni pedig mostanába nem akarok vele, nagyon belehúztam a javításokba, jövő nyáron köztetek akarok lenni a talikon. :D
Nekem meg a gépjármű két hét múlva megy fényezőhöz, ennek a hétnek az elején vittem volna de sajnos megelőztek :( mondtam a srácnak, hogy tuti viszem ne intézzen más melót. Majd meglátjuk mi sül ki belőle...