Tegnap napközben sikerült egy '68-as transitot vásárolni, amit ti már biztos ismertek és itt a fórumon is találtam róla képet a transitos topikban CSA-281 rendszámmal.
A bogárhátú fórumból jöttem, ahonnan Süni kollégával már ismerjük egymást és ő ajánlotta ezt az oldalt is.
Az autó belseje szinte teljesen üres, ezért remélem itt találok alkatrészeket, szerelési tanácsokat, haverokat :)
Foglalkozásomat tekintve dekoratőr vagyok, amiben tudok, segítek.
Tegnap napközben sikerült egy '68-as transitot vásárolni, amit ti már biztos ismertek és itt a fórumon is találtam róla képet a transitos topikban CSA-281 rendszámmal.
A bogárhátú fórumból jöttem, ahonnan Süni kollégával már ismerjük egymást és ő ajánlotta ezt az oldalt is.
Az autó belseje szinte teljesen üres, ezért remélem itt találok alkatrészeket, szerelési tanácsokat, haverokat :)
Foglalkozásomat tekintve dekoratőr vagyok, amiben tudok, segítek.
Holló wrote::) köszönettel mindenkinek a szíves látásért
ma már készült profi fotóssal kép a gépről, de hétvégén nekiugrok.
az autó belseje szinte teljesen üres (egy subaru szék a vezetőnek, egy lakóautó szék anyának, hátul egy nagy alkatrész, gumi, üzemanyag tároló szerkezet, ami tökéletes ágy lesz).
a motor alapjárata szép, gyorsításnál torpan, de hétvégén szétkapom a karbit aztán háthamivan.
a kasznin minimális lakatolni való.
jah, és a keresztségben a bumbi nevet kapta, amit most gyorsan fröccsel meg is pecsételünk
Kitartás hozzá és egészségetekre neked is meg bumbinak is
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Sziasztok, Zoli vagyok, a Szentendrei szigeten lakom és egy '77-es TC2 -es Taunus boldog tulajdonosa vagyok, már május óta. Hogy miért regisztráltam ide? Azt hiszem egyértelmű, akinek Taunusa van, az a Caprikat sem veti meg. :)
Néhány kép a gépről, talán pár embernek ismerős lesz. http://www.kep.tar.hu/zoligarage/50670491
S.Zoli wrote:Sziasztok, Zoli vagyok, a Szentendrei szigeten lakom és egy '77-es TC2 -es Taunus boldog tulajdonosa vagyok, már május óta. Hogy miért regisztráltam ide? Azt hiszem egyértelmű, akinek Taunusa van, az a Caprikat sem veti meg. :)
Néhány kép a gépről, talán pár embernek ismerős lesz. http://www.kep.tar.hu/zoligarage/50670491
Szia Zoli
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!