képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- holecz
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: képek
Nekem is van egy ilyen ződ színben matt-fekete gépháztetővel.Fajin gépezet.szszaby wrote:Szép a model.

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Nem tom néztétek-e azóta de tekerce span visszaírt nem is keveset.Sőt van 1 barátja is: 8)Dave wrote:Csak fél órát röhögtem mire végigolvastam az osztást!afbalint wrote:Hali,
raktam fol egy kis videot a Caprirol - az indavideo.hu-ra (keressetek ra a Ford Capri-ra). Lehet szavazni ra! Nem egy nagy valami, gyakorlatilag fotokat raktam zenehez. De egy suzukis mar nekiallt fikazni...
afbalint![]()
Kapta az ívet rendesen ez se fog több commentet írmi.
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
- Tibi
- rengetegetirogatide
eheheheeee :D
Komolyra fordítva a Suzuki fikázás tényleg fölösleges bár nem tagadom járok a kársztájlingra röhögni :D . Szerintem maga a suzuki mint közlekedési eszköz nem szánalmas, sok helyről hallom, hogy megbízható, olcsó, az 1.6-osak még mennek is ,bla-bla... A vicces maga a suzuki-jelenség, amikor meglehetősen komoly összegeket költenek egy nulla presztizsű és hagyományok nélküli autóra. Idióta spoilerezés, gányolás, teszkós matricák, kipuffvégek, minden szar, szemét ráaggatva , szerintem ez megmosolyogni való. Strászenrenner őrület... egypontnullás elfogóvadász ? Na midnegy ... Azt a Petya gyereket meg kihívom és lenyomom a suzuki véhattyát , ne lázadjon itt nekem ! :D
Komolyra fordítva a Suzuki fikázás tényleg fölösleges bár nem tagadom járok a kársztájlingra röhögni :D . Szerintem maga a suzuki mint közlekedési eszköz nem szánalmas, sok helyről hallom, hogy megbízható, olcsó, az 1.6-osak még mennek is ,bla-bla... A vicces maga a suzuki-jelenség, amikor meglehetősen komoly összegeket költenek egy nulla presztizsű és hagyományok nélküli autóra. Idióta spoilerezés, gányolás, teszkós matricák, kipuffvégek, minden szar, szemét ráaggatva , szerintem ez megmosolyogni való. Strászenrenner őrület... egypontnullás elfogóvadász ? Na midnegy ... Azt a Petya gyereket meg kihívom és lenyomom a suzuki véhattyát , ne lázadjon itt nekem ! :D
1980 Capri MK3
- Tibi
- rengetegetirogatide
popó
Alattomos, sunyi dög. Szerintem utcára már sok a szélesítés de nálam még éppen a jó izlés határain belül van. Viszont egy ilyen autónál elengedhetetlen a nagy teljesítményű motor. Nagyot lehet égni ha lenyom a sárgabusz.1980 Capri MK3
- Tibi
- rengetegetirogatide
Tényleg , valami látszik én csak a domborulatokat figyeltem. Igaziból úgy gondoltam, hogy ha ilyen kasztnit építessz akkor a mocin sem illik spórolni mert hahotázás lesz a vége.levelboss wrote:Mondjuk az én képemen látszik, h be is van csövezve... Nem játékautó! :D
1980 Capri MK3
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Egyértelmű! De ez a kasztni egyszerűen gyilkos sztem!Tibi wrote:Tényleg , valami látszik én csak a domborulatokat figyeltem. Igaziból úgy gondoltam, hogy ha ilyen kasztnit építessz akkor a mocin sem illik spórolni mert hahotázás lesz a vége.levelboss wrote:Mondjuk az én képemen látszik, h be is van csövezve... Nem játékautó! :D
Sunya autójáról tudna valaki nyomni nekem egy jó képet, mondjuk oldalnézetből, vagy ahol jól látszik a hátsó spoiler... :D
Az érdekel rajta, főleg, h milyen, az autóhoz képest. Köszi!
Ford Capri 1978 2600 GT :D
- Bogyo28
- Überführer
ha emlékeim nem csalnak ez van a nagy capris könyvben is lefotózva, csak ott van kép arról is amikor nincs rajta a szélesítés meg az egyéb leszedhető kasztnielemek. egy csőváz meg némi müanyagnak nézett ki az egész gép...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
na beoltottam már egy kicsit én is a kiscsávókatstpetya wrote:http://palyazat.indavideo.hu/video/Ford ... m_ajanlott
Capri 4ever!
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
1972 Ford Capri GT Mk1 V4 1700 cc
2002 Ford Focus
1981 Trabant 601 Special :D "K.I.T.T."
1973 UAZ 469 "Antonov"
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Kuzsi ez frankó,de én a sötét oldal reakcióját várom leginkább
A fenti batmobil már 1 picikét sok,...
A capriv6 nicknevű egyén autójának karosszériája az még ízléses,szerintem. 8)
De azért ezek nélkül is szép önmagában a Capri alakja.
A fenti batmobil már 1 picikét sok,...
A capriv6 nicknevű egyén autójának karosszériája az még ízléses,szerintem. 8)
De azért ezek nélkül is szép önmagában a Capri alakja.
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.