arra kiváncsi lennék hogy más helyen kapható is szar vajon? mert mintha nekem anno a balra mondta volna a kasztnis hogy szar...vincsab wrote:Én is régen vettem le is vontak 15%-ot az árából és csak annyi lóvét kaptam vissza.![]()
VipeR-T wrote:Na szép, én már pár hónapja megvettem, még oda sem próbáltam, csak a balost.... Most hétvégéig egy ideg leszek hogy jó-e vajon. De letépem az ajtajukat ha nem.
Épülő CAPRI-k
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
mi már több mint 1 éve vetük, és lehet hogy unix-trade, de szerintem itthon mindenki ugyanazt árulja capri sárvédőbpl....vincsab wrote:Elvileg holnap hoznak egy másikat. Az Iharostól. Majd kiderül,hogy az jó-e.Egyébként ha jól tudom akkor csak 66napig veszik vissza a cuccokat és akkor is levonnak az árból.
...A Xikla...
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
amit mi vettünk azon mindkét matrica szerepelt, és a meteoros haver is azt mondta, lehet hogy ugyanonnan van mindkettő forgalmazónak. egyre kiváncsibb vagyok mi lesz a vége...vincsab wrote:Az unix klokkerholmot forgalmaz. Asszem a lavinából hozzák. Ők forgalmaznak klokkerholmot meg iharost is.
...A Xikla...
...A Xikla...
tudtommal nem (de majd hozzáértőbbek megmondják)... az USA vasak voltak régen ilyenek, hogy az alváz meg a kaszni simán szétszedhető volt, gondolom arra gondolsz te is.TomiCaPri wrote:Urak! Volna egy olyan kérdésem, hogy ha én ki akarom szedni a váltót, motort, kengyelt, felfüggesztést, meg mindent ami úgy egybe van, akkor azt meg lehet úgy oldani, hogy csak a kasztniról lecsavarozom és lemelem róla a bódét?
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
-
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Őm, valami hasonlóra. A régi amcsiknál az alvázra volt rögzítve az egész hajtáslánc. Én csak a bölcsöt szeretném leszedni a kasztniról, mert ahogy néztem, ahoz van rögzítve a lengőkartól kezdve a motoron át minden. Gondoltam hátha
:)
Sunyát kérdeztem régebben, ő is azt mondta, hogy tudtával nem lehet
Mindenesetre köszi Gizmo 

Sunyát kérdeztem régebben, ő is azt mondta, hogy tudtával nem lehet

- szszaby
- rengetegetirogatide
Kiszeded a bölcső 4 csavarját meg a váltónál is a tartó konzol 4 csavarját kikötöd a kormány bemenő tengelyt, a gólyaláb 3-3 csavarját meg a sallangokat a motorról, akkor leemelheted a kasznit róla.TomiCaPri wrote:Urak! Volna egy olyan kérdésem, hogy ha én ki akarom szedni a váltót, motort, kengyelt, felfüggesztést, meg mindent ami úgy egybe van, akkor azt meg lehet úgy oldani, hogy csak a kasztniról lecsavarozom és lemelem róla a bódét?
Ford Capri MkI Essex
-
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Köszi, út közben tevékenykedtem kicsit :D Az volt a gond vele, hogy szállítani, meg pláne a másikba berakni nagyon macera lett volna úgy, mert a gólyalábak teteje ugye nincs rögzítve sehova és összenyeklene az egész. Szóval most most a gólyalábakat kiszedtem úgy, hogy a stabrúddal még össze vannak kötve, holnap meg megpróbálom majd leereszteni a mocit+a váltót valahogy.
Köszi a javaslatot

Köszi a javaslatot