bemutatkozások

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Töcs
akárhozzáisnyulhatvalamihez
ClassicFord klubtag?: Igen

Re: bemutatkozások

Post by Töcs »

Bullgirl wrote:Sziasztok!

Úgy kezdeném, hogy -sajnos- nincs Caprim...
4-5 éve szerettem bele , amikor Győrben láttam egy csinos-arany színű- darabot! Azt az autót sokáig hirdették a neten, én meg sokáig szerelmes voltam belé, 1,5-ös motorja volt, nem is vágyok (dehogynem :D) ennél nagyobbra, hiszen úgysem tudnám kihasználni, nem hajtanám agyon, ami engem igazán megfogott, az a FORMA. Nem bírok azzal a tudattal leni, hogy nem lehet az enyém egyszer egy ilyen autó! Jövő hónapban már a jogsim is meglesz :D (haha)
Mivel nő vagyok (oké, oké, nem törvényszerű a következő...:) így nem értek az autókhoz, de nagyon érdekelne, hogy a hétköznapokban mivel jár a Capris életforma? Nagyon sokan lebeszélnek róla, mondván ilyen autója csak annak "lehet" (annak való/érdemes), akinek van sok ideje, sok pénze és saját maga tudja bütykölni. Én csak egy halandó vagyok, aki szerelmes lett, de kérdés, hogy reménytelenül-e?
Tetszik még a Taunus is, de abból sem mindegyik, a nr.1 viszont a Capri :)
Előre is köszönöm a hozzászólásokat, sajnos nincs olyan ismerősöm, aki birtokában lenne ilyen-vagy hasonló- csodának, és mesélhetne a "kulisszatitkokról".

Üdv: Szilvi
Szia, üdv itt.
Úgy kezdeném, hogy sajnos van Caprim :mrgreen:
Ahelyett hogy értelmes dolgokra költeném a nagyon erős magyar forintot inkább ebbe (meg az ilyenekbe) lapátolom a pénzt.
Ez a forma megfertőzés dolog meg szerintem mindenkire igaz. Mert nem a korszak legfejlettebb technológiája van beleépítve ebbe a csodába, de mi azért szeretjük.
Ha tudsz szerintem menj/gyere el 1-2 találkozóra és akkor jobban látod miről is van szó, általában lehet látni a találkozókon ilyen olyan állapotú autókat. Az alapján el tudod dönteni mit képzelsz el, mire van lehetőséged.
Egyébként tudtommal van Capris hölgy is meg én tudok nyugdíjas néniről aki tc2-es Taunussal jár. Nem hiszem hogy szoktak csapágyat cserélni meg ilyesmi, mégis megy még az autójuk. Az hogy valaki meg tudja csinálni magának megspórolja a drága és rossz minőségben dolgozó "szakembereket".
Èn sosem iszom rèszegen...

1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Taunus Turnier 2.0
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Üdv itt nálunk, remélem sikerrel jársz és lesz megfelelő autó számodra.
Ford Capri MkI Essex
TÉCSÉ
offtopiccommando

Post by TÉCSÉ »

szszaby wrote:Üdv itt nálunk, remélem sikerrel jársz és lesz megfelelő autó számodra.
Ráadásul , ha jól tévedek , akkor a hölgy a győri arany MKI-ről írt , tehát ismét bővülőfélben ( :?: ) a "részleged" :laza:
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;

A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

TÉCSÉ wrote:
Ráadásul , ha jól tévedek , akkor a hölgy a győri arany MKI-ről írt , tehát ismét bővülőfélben ( :?: ) a "részleged" :laza:
Ez így a jó. :mrgreen:
Ford Capri MkI Essex
Bullgirl

Post by Bullgirl »

Köszönöm a fogadtatást.
Egyébként 24 éves vagyok, az egyik álmom megvalósult, lassan 7 éve vagyok bullterrier tulajdonos, és kezdem nagyon úgy érezni, hogy ez ugyanolyan erős vonzalom csak kevesebb hozzáértéssel. Eddig nem fontolgattam a találkozóra való elmenetelt, de azzal fogom kezdeni, ill. folytatni az infó-gyűjtést. Feltételezem ezen formában már csak jövőre.
Találtam a neten egy fotót, ha minden igaz, akkor nemhogy ilyen, hanem EZ AZ az autó, amit láttam a győri utakon:
http://www.pudva.hu/reg_pic/ot1718_1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

A sajnos van caprim mondatot én is szerentém majd kiejteni a számon, legfeljebb változtatok rajta- és nem lesz :mrgreen:
Attachments
capri1.jpg
capri1.jpg (60.5 KiB) Viewed 5388 times
capri2.jpg
capri2.jpg (46.48 KiB) Viewed 5387 times
nyujoe
egyedülisszerelhet
ClassicFord klubtag?: Nem

Post by nyujoe »

üdv itt!
...ez is arról az autóról készült márciusban...
Kép0363.jpg
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."

1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
nyujoe
egyedülisszerelhet

Post by nyujoe »

De a beltér szép.
Kép0362.jpg

Bullgirl

Post by Bullgirl »

szia!
óhh, az a küszöb :-( Gondolom nem teljesen elkerülhetetlen ez az állapot..... Egészében nincs róla kép? Már nem Győrben van?
Peti
egyedülisszerelhet

Post by Peti »

Szia Szilvike,

A hétköznapokban azzal jár ez az életforma, hogy úton-útfélen megcsodálnak, -mármint az autódat. :-)
Én nem beszélnélek le róla, viszont én is azt tanácsolom, hogy gyűjts össze minél több pénzt, -legalább 1 millát, vagy inkább többet, ha mk1-es Caprit szeretnél. Annyiból majd talán tudsz venni egy megbízható állapotú szebb darabot, ami nem hagy cserben, és nem is igazán kell szerelgetni az általános karbantartáson kívül. De ha esetleg igen, akkor majd biztos találsz valakit innen aki szivesen segít. ;-)

Üdv nálunk!
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
Bullgirl

Post by Bullgirl »

Hello Peti!

Jah, aztán majd féltékeny leszek a saját autómra :D
Lehet, hogy egyelőre az mk1, mk2 és mk3-mas caprikat, ha külön-külön látnám, nem tudnám megmondani, melyikkel állok szemben, főleg nem a 2-es és 3-mas közül. Ugye a győri az 1-es... azt láttam először, de ahogy nézelődtem, az mk3-mas az, ami igazán megdobogtatja a szívem, főleg a dupla körlámpás, szigorú tekintetű szépségek, amiknek a motorháztetején nincs kiemelkedés a lámpák fölött, hanem full egyenes a vonala szemből nézve.
Olvasgattam az épülő vasakat, és megtaláltam az én mondatomat is: "Nem értek az autókhoz, ezért olyat szeretnék, amibe már csak benzin és olaj kell" Később valószínű ahhoz is hozzá kell nyúlni, de remélem addigra találok olyat, aki a két szép szememért segít :lol:
nyujoe
egyedülisszerelhet

Post by nyujoe »

Bullgirl wrote:...remélem addigra találok olyat, aki a két szép szememért segít :lol:
...ó, mind ilyenek vagyunk :mrgreen:

Bullgirl

Post by Bullgirl »

nyujoe wrote:
Bullgirl wrote:...remélem addigra találok olyat, aki a két szép szememért segít :lol:
...ó, erről két dolog jut az eszembe :D
Az egyik, hogy: Ezt majdnem elhittem :P
A másik pedig, hogy a nemek arányát elnézve elég szomorú tény ez (közöttetek) :D
Csak viccelődöm (de komoly!) :mrgreen:

Ja és plusz egy: Így legyen! :metla: :roll:
SONI
T.O.C.B.

Post by SONI »

Bullgirl wrote:
nyujoe wrote:
...ó, erről két dolog jut az eszembe :D
Az egyik, hogy: Ezt majdnem elhittem :P
A másik pedig, hogy a nemek arányát elnézve elég szomorú tény ez (közöttetek) :D
Csak viccelődöm (de komoly!) :mrgreen:

Ja és plusz egy: Így legyen! :metla: :roll:
Találsz itt pár nőt-len fiatal embert aki biztosan segít persze nem csak a két szép szemedért............ :mrgreen: :mrgreen:
Igaz Elvis és Dzso
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Árpi
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by Árpi »

Üdv kedves Szilvia , csak az aranyszínü autót válaszd azok jok szoktak lenni ! :mrgreen: ;-) Lessz itt segitség szerintem elég sok ember nem ért az autókhoz és még is elboldogúl (pl één is) ;-)
Granada 1977 2.0i V6
Natalie Driver Gabe

Post by Natalie Driver Gabe »

SONI wrote:Találsz itt pár nőt-len fiatal embert aki biztosan segít :mrgreen: :mrgreen:
Igaz Elvis és Dzso
És még oly sokan mások is.
Post Reply