Bocs, de ezt nem lehet kihagyni: " csak kívül vagyok szőke- belül sötét! "sweet-dragon wrote:Azért csak okosan azzal a szőkézéssel, nem olyan biztos hogy a szőkék a butábbak.Natalie Driver Gabe wrote:És még csak nem is SZŐKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Bocs, de ezt nem lehet kihagyni: " csak kívül vagyok szőke- belül sötét! "sweet-dragon wrote:Azért csak okosan azzal a szőkézéssel, nem olyan biztos hogy a szőkék a butábbak.Natalie Driver Gabe wrote:És még csak nem is SZŐKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Persze értem én a viccet csak nem szeretemvasparipa wrote:Bocs, de ezt nem lehet kihagyni: " csak kívül vagyok szőke- belül sötét! "sweet-dragon wrote:Azért csak okosan azzal a szőkézéssel, nem olyan biztos hogy a szőkék a butábbak.Natalie Driver Gabe wrote:És még csak nem is SZŐKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
Golf I-II -be kötelező - jól zizegteti a rendszámtáblatartót ...Pudva wrote:német autóhoz autentikus német zene:
Gunther: Ding Dong Song - You touch my tra la la
na jó, svéd származású az emberünk...
Jobbkormányos TransAm ??tomtom wrote:hogy mást ne mondjak:
http://www.youtube.com/watch?v=_FhR8ID7K_M&feature=fvst
Csak elvan b@szva,mint hosszúmellkasszőrű David általában,ha képzeletbeli tükröt tartasz a videokép mellé látható hogyan vették fel eredetileg..Süni wrote:Jobbkormányos TransAm ??tomtom wrote:hogy mást ne mondjak:
http://www.youtube.com/watch?v=_FhR8ID7K_M&feature=fvst![]()
![]()
Ez tényleg szar, ahogy vonaglik...Süni wrote:Pont ide illik, eléggé idétlen.
Hétvégén Geree-hez menet a rádióban megszólalt Shakira kisasszony legújabb száma. Asszony egyből feltekerte a hangerőt, mondván, milyen jó. Egészen a refrénig semmi bajom nem volt vele, aztán egyszerre sírtam, meg röhögtem! MIEZMÁÁÁÁÁR????? Visító hangon : lá-lá-lá-lá-lá-lá-lá-lálá (2x) utána meg farkasvonyításutánzat! HIHETETLENÜL SZÁNALMASAN XAR! Mostanában viszi a prímet, a baj csak az, hogy meghallom, és üvölteni, törni zúzni van kedvem!
Régebben csak a látványától készültem ki. Egy ideig hangoztattam, hogy a koreográfusát tarkón kéne suhintani valami nehéz tárggyal, aztán valahol olvastam, hogy ő maga az!![]()
Mondjuk tolnám, mint a lopott biciglit....Tibi wrote: Ez tényleg szar, ahogy vonaglik...