Köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólásokat.
De szerintem ha az autóm egy patika
állapotú gép lenne lenne.
Ti akkor is tudnátok mibe belekötni.
De mindegy.
Azért kellemes hetet mindenkinek.
Bogyo28 wrote:melegen ugrál az alapjárat és ugy fullad le, vagy még ugrálni sincs ideje mert egyből lefullad?
Hidegen tökéletes.
Melegen van amikor ugrál.
Da az általános hogy egyből lefullad.
A gázpedállal szoktam tudni menteni a helyzetet.
nekem a 2.8 karbis mocim régen mikor ilyet csinált, akkor a szívosor tömítésnél szívott fals levegőt. ha ugrál az alapjáratod akkor szerintem nézz körbe hogy valahol nem repedt e valami vákumcső meg hasonlók. ha pl féktisztítóval fujkálod ovatosan az ilyen helyeken, és ettől fölpörög a moci, akkor ott szív fals levegőt. azért mondom hogy ovatosan, mert ha a féktisztítót a kipuff csonkra fújod könnyen felgyujthatod az autót! nézd még meg esetleg a fékrásegítőt, ha annak rosstz a membránja, akkor is tud hülyülni az alapjárat.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Köszi a tippeket .
tegnap már átnéztem az új tömítéseimet hátha valamelyik fos de nem nyert.
a féktisztítóra semmit sem reagál.
A gépet sem sikerült felgyujtani (MÉG)
viszont a tapasztalatom az az hogy hideges rendben van az alapjárat.
viszont melegen kezdi a hülyeséget.
Lehet hogy a szivatója lenne a kaki ??
Olyan mintha FORDítva működne.
Mielőtt hülyét kérdezne valaki .
Természetesen nem lett FORDítva felrakva, mert nem is lehet. :)
De a lényeg hogy melegen indul el a hülyesége.
innen kell kiindulni.
A szívatónak melegen teljesen nyitva kell lennie, hidegen ha rajta van akkor az alapjáratnak magasabbnak kell lennie.
Ha bemelegszik lehet neki csavarni egy kicsit az alapjárat csavaron, megnézni hogy arra mit reagál.
szszaby wrote:A szívatónak melegen teljesen nyitva kell lennie, hidegen ha rajta van akkor az alapjáratnak magasabbnak kell lennie.
Ha bemelegszik lehet neki csavarni egy kicsit az alapjárat csavaron, megnézni hogy arra mit reagál.
Akkor lehet kicsi a szelephézag és melegen kitámaszt, vagy a szívósornál farsot szív és melegen elszegényedik a keverék. Esetleg a karbi alapjárat rendszere el van dugulva.