a fekete szélű tűnik nagyobbnak ,ha jól látom az 53,5 ,és nekünk az is lenne jó,mert az új kereken 53 ,az víz szintes ,és függőleges síkon is összeadva 1cm és ez hiányzik most . Bogyó igérete szerint megnézi van-e vastagabb belű kéder ,mert ha nincs és nem jelentkezik senki akkor a fekete szélűt kell betennünk.Lehet van más opció is ,de egyszerre csak egyet lépjünk.Kola wrote:A fehér szélű MK2 kasztniban volt feszitos kéderrel, a fekete szélű volt abban a bodeban ami nálatok van, azzal a kéderrel ami ott van.
Kólagép
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- White Shark
- nagyonsokatirogat
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Kólagép
- Bogyo28
- Überführer
találtam 2 félét, kocsiba betettem, majd meg kell nézni melyik lesz jóWhite Shark wrote:a fekete szélű tűnik nagyobbnak ,ha jól látom az 53,5 ,és nekünk az is lenne jó,mert az új kereken 53 ,az víz szintes ,és függőleges síkon is összeadva 1cm és ez hiányzik most . Bogyó igérete szerint megnézi van-e vastagabb belű kéder ,mert ha nincs és nem jelentkezik senki akkor a fekete szélűt kell betennünk.Lehet van más opció is ,de egyszerre csak egyet lépjünk.Kola wrote:A fehér szélű MK2 kasztniban volt feszitos kéderrel, a fekete szélű volt abban a bodeban ami nálatok van, azzal a kéderrel ami ott van.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Kola
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Ma megtaláltam a törzskönyvet, amire tíz éve azt hittem ellopták :)
- Kola
Ééééés célegyenes
:

Brummogjon TCSak brummogjon 

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- Kola
Köszi
Azért nyugtával dicsérjük a napot, már nagyon várom én is, hogy itthon brümmögjön 

- White Shark
- nagyonsokatirogat
Hogy hozzátegyek egy kicsit megint az építéshez ,újra ketyeg a gép . Igen újra ,akadt egy kis gond a motorral ,még mindíg nem diagnosztizált anyag került a karbiba-hengerfejbe -blokkba .Hogy pontosítsak ,valami méz szerű izé.Nem tudom honnan mert csak tiszta benzint tankoltunk bele ,de egy idő után nem jó irányba kezdett el mozdulni a "co" hiába állítottam midkét oldalt csak rosszabb lett .De egy aztán megjött a kopogás is ,fentről.Szelepdeknik le ,szelepemelő rudakból a szívószelepre esők görbék ,szelepek megütögetve meg sem mozdulnak ,megszorultak . Hengerfejek le ,szét ,tisztít ,becsiszol össze ,rudak csere ,szelepállítás ,benzin le ,új bele ,olajcsere ,sajnos a karbinak is annyi ,másik összerak ,indítás ,és láss csodát gyönyörűen jár ,állítható .Szóval mi is élünk ,építünk ,figyelünk ,csak már máshogy mint tíz éve.
Ez elég szarul hangzik. Ez is a biokomponens miatt lehet? Állítólag a Mol már csak 1 hónap garit ad a benzinre... 

'81 MK3 4.6 V8
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
- White Shark
- nagyonsokatirogat
Én másra gyanakszom ,valószínűsítem ,hogy valamikor kannázták a vasat ,lehet hogy a slagból leesett egy darab és felragadt a tank oldalára .Megnéztem a tankot mikor festettem ,üresnek látszott ,de mégis lehetett benne valami .Ahogy említetted a benzin már nem a régi ,nem csak az ólom miatt ,de az etanol miatt is ,ez viszont mindent felold szépen lassan ( szivattyúk,tömítések ,stb)miért ne oldana fel egy lopócsövet is?A leengedett benzin olyan sárgás-barna volt ,min ha legalább két éves lenne .A méz szerű trutyit csak nitro higítóval tudtam eltüntetni a henger faláról ,még szerencse hogy a gyűrűk nem ragadtak le.Tank újratöltve ,utólagos benzinszűrőn figyelem a színét ,most átlátszó ,remélem igy is marad.Ne járjatok így ,szar érzés mikor alapjáraton ,üzem meleg motornál ,miközben az olajnyomás fasza ,elkezd kopogni -és egymás után állnak meg a hengerek .Majd megállt bennem az ütő,azt sem tudtam hirtelen ,most mi van?
- Kola
Eléggé be is szartam, mikor először mondtad a telefonban
még szerencse, hogy egyből mondtad, hogyan tovább... nem értem egyébként, bár állt vagy tíz évet, és főleg az elején, amikor még "minden pillanatban elindulhat"
hangulatban voltam, a ház előtt akár próbálhatták is leszívni 

Érdekes, még nem hallottam ilyet, nem lettem volna a helyedben. Hál'Istennek nem lett komolyabb baj.
De mindenképpen tanulságos.
De mindenképpen tanulságos.
'81 MK3 4.6 V8
- Kola
Ma megtaláltam ezt!
Évekig kerestem, meg már venni is akartam addig, amíg meg nem láttam mennyibe kerül...Re: Kólagép
Miért ? Mennyiért mérnek mostanában ilyet ?
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;