karburátor
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- proteus
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Hivatalos Weber doksi szerint a 38/38 DGAS kell rá, a cikkszáma 1893091600, ezt lehet kapni újonnan.Gobbo wrote:Hello!
Koszi... de sajnos az eredeti 2.8-as Solex karburator adatait nem ismerem. Melyik karburator felel meg ugyanannak (gondolom a weber kozul az egyik)?
kosz,
Gobbo
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Bogyo28
- Überführer
Külföldről rendelés is érdekel? vagy esetleg érdemes megkérdezni Bandibát, lehet hogy nem csak javít hanem alkatrészt is ad el....proteus wrote:Nagyrészt elkészültem a karburátor felújítással, kivéve a szívatót, mert annak a membránját cserélni kell és a felújítókészletben nem volt másik. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném...
esetleg érdemes körülnézni ebay, meg egyéb on-line rendelős oldalakon
http://stores.ebay.co.uk/FAST-ROAD-CARS
mivel sikerült ilyen szépen lepucolni, és mennyi türelem kell hozzá?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- proteus
- rengetegetirogatide
Majd megkérdezem Bencét, mert nála a jómúltkor láttam egy rakat weber alkatrészt, Ádám karbija is abból lett rendberakva, hátha... Ha meg nem lesz akkor marad az angoloktól való beszerzés, náluk van az biztos.bogyo28 wrote:Külföldről rendelés is érdekel? vagy esetleg érdemes megkérdezni Bandibát, lehet hogy nem csak javít hanem alkatrészt is ad el....proteus wrote:Nagyrészt elkészültem a karburátor felújítással, kivéve a szívatót, mert annak a membránját cserélni kell és a felújítókészletben nem volt másik. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném...
esetleg érdemes körülnézni ebay, meg egyéb on-line rendelős oldalakon
http://stores.ebay.co.uk/FAST-ROAD-CARS
mivel sikerült ilyen szépen lepucolni, és mennyi türelem kell hozzá?
A pucolás úgy történt, hogy fogtam egy fogkefét meg brigeciolt, aztán hajrá, utánna meg két soron átmostam mindent benzinben, de nem volt olyan vészes, a talp, fedél, membrán fedelek síkbacsiszolása már inkább...
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Az én 38/38-as karbim a teljes felújítása után vagy fél évvel minden lehetőséget kiaknázva a maximumon orrba szájba folyik pedig nem gagyi készlet volt dollárér az álmok földjéről belehúzhatom a ******
Szépen lepucc fogkefével benyával stb....nem azért hogy elvegyem a lendületet ez csak saját tapasznyalás. 

Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
- proteus
- rengetegetirogatide
Ezért ügyködtem azzal, hogy amit csak lehet síkbacsiszoljak, de majd kiderül, hogy mit ér.stpetya wrote:Az én 38/38-as karbim a teljes felújítása után vagy fél évvel minden lehetőséget kiaknázva a maximumon orrba szájba folyik pedig nem gagyi készlet volt dollárér az álmok földjéről belehúzhatom a ******Szépen lepucc fogkefével benyával stb....nem azért hogy elvegyem a lendületet ez csak saját tapasznyalás.
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Bogyo28
- Überführer
Süninek nincs? még a V4-hez is tudott szerezni. és nekem is pont az kellene most, meg pár apróság, max nézek neten...Kenny wrote:Nem tudja valaki hogy 2.8-as Solex karbihoz honnan tudnék szerezni felújító szettet??? Sűrgős lenne!!! Köszi
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...