hát ha ilyen irányu szakértelem is van itt a listatagok körül, nem akartok megprobálkozni egy autodata 2005-el? van hozzá egy rakás biztonsági másolat müködtetőm, de egyikkel se tudom életre lehelni. C-dilla védelem van rajta....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
gizmo wrote:ja, csak beleolvastam, jó pár sor volt a leírása a műveletnek... de Geec kollégának sikerült, tehát nem lehetetlen! 8)
THX Gizmo!
Volt vele egy ki szívás azért de tény ami tény sikerült
erről mesélhetsz bővebben ha van kedved, még nem volt időm felrakni (se kiírni Gabikának), de holnap mindkettőt szeretném megejteni.
Az volt a nagy gáz, hogy nem tartottam be minden lépést, azok közül amit megadtak az Nfo fájlba. A legvégén van egy olyan rész hogy "Checking Disc", és kitalálta hogy nem yó Cd key.
Dühös lettem egy picit hogy nem tudtam játszani vele megjelenés napján...
bogyo28 wrote:hát ha ilyen irányu szakértelem is van itt a listatagok körül, nem akartok megprobálkozni egy autodata 2005-el? van hozzá egy rakás biztonsági másolat müködtetőm, de egyikkel se tudom életre lehelni. C-dilla védelem van rajta....
Egy próbát szerintem megér!
Ha valamikor lesz a mini tali a Hajógyári szigeten akkor oda kihozhatsz belöle egy biztonsági példányt hátha sikerül összehozni.
De persze nem igérek elöre semmit
meg is értem öket, azzal nincs baj. nekem az a gondom, hogy az autodata 300.000 HUF 1 évre. nekem kellene belőle 2-3 rajz, meg pár infó. külön nem kapható. nekem a három kilót soha nem hozná be. vagy használom okosítva, vagy mehetek a francba. motorelektronika kapcsrajzot meg pl máshonnan honnan szedjek? ford szerviz nem hiszem hogy ad a maróti sem....
játszani nem szoktam, ahoz nem szolok hozzá
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
hááttt igen , eladó volt csak sokalltam érte az összeget...azt mondta,h szétkapják és full felujitás vár rá. És a gép Miskolcról került Pestre és tényleg gyönyörű volt...... :(
Tibi wrote:hááttt igen , eladó volt csak sokalltam érte az összeget...azt mondta,h szétkapják és full felujitás vár rá. És a gép Miskolcról került Pestre és tényleg gyönyörű volt...... :(
Az Peti (az itten Bp-i tulaj) mondta hogy full szétszedik, felújítják? Nagyon jó kis autó, mondjuk most koszos volt, ha feljújják a gumit, lemossák, akkor olyan lesz mint volt!
Igen ki is próbáltam a gépet...végülis nem tudtunk megegyezni, uh másikat vettem. Viszont azt mondta ha nála marad akkor fel akarja ujítani teljesen. Remélem még mindig +van a szándéka mert ez tényleg nagyon szép autó volt.