Most ott tartok hogy a motort lecsupaszítottam mindentől de egyenlőre igy marad...Pudva wrote:Még mééég még!
A motorteret előkészítettem a festéshez kapott alapozonak vasprimert + Chip Foose gittett

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Most ott tartok hogy a motort lecsupaszítottam mindentől de egyenlőre igy marad...Pudva wrote:Még mééég még!
neve van az állatnak?capriv6 wrote: Chip Foose gittettállítolag ezzel dolgoznak...
Bogyo28 wrote:neve van az állatnak?capriv6 wrote: Chip Foose gittettállítolag ezzel dolgoznak...
White Shark wrote:Látom a feltöltésben gondolkodsz ,mivel növeled az égésteret?
szszaby wrote:Éjszaka? Portás vagy?capriv6 wrote: ...de most melozom
Az még mindíg sok ,max kb 05 bar nyomást bír el a dugattyú károsodása nélkül,vagy etanollal akarod hűteni?capriv6 wrote:Alapbol szokták megfujni mivel a motor alkalmas rá...
9.0 sürités, homorú a dugo....az SOHC már nem--
Láttam olyat ahol még a HF tömítés is gyári...
TErmészetsesn mállam minden csere lessz...:)
White Shark wrote:Az még mindíg sok ,max kb 05 bar nyomást bír el a dugattyú károsodása nélkül,vagy etanollal akarod hűteni?capriv6 wrote:Alapbol szokták megfujni mivel a motor alkalmas rá...
9.0 sürités, homorú a dugo....az SOHC már nem--
Láttam olyat ahol még a HF tömítés is gyári...
TErmészetsesn mállam minden csere lessz...:)
Ami kellene az gt35,v.30 de ami van az is elég kb 14psi-ig....White Shark wrote:Kompressor ha jót akarsz felejtős ,mekkora turbóban gondolkodsz ?
Pedig oda elég lenne kisebb is...A gt28-bol a legkissebb is elég lenne 400hp-ig 12psi-n...White Shark wrote:A Suhe -ba gt-28 van .