2.0 moci
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: 2.0 moci
az van a karbira irva hogy DGAV3D2 ez megfelel a weber oldalon található DGAV karbinak? ránézésre nem :?
kicsit olvasgattam amit proti belinkelt.egy pár apróság nem stimmel kábé ennyi:
-Primary air corrector jet 170 helyette van nekem 125
-Secondary air corrector jet 160 helyette volt 170
-Primary idle jet 0.60 helyette 0.45-ös volt
-Secondary idle jet 0.50 helyett szintén 0.45 volt
-Primary main jet 140 helyette 135
-Secondary main jet 140 helyette volt 130
és hijányzik még az alapjárati csavar rugója
ha valaki tud esettleg ilyen méretű fúvókákat és egyebeket nagyon kérem hogy tegye azt közzé!megvenném!!vagyis meg is veszem ha holnap nem találok semelyik boltban ilyesmit vagy hasonlót.Előre is kössz!!!
-Primary air corrector jet 170 helyette van nekem 125
-Secondary air corrector jet 160 helyette volt 170
-Primary idle jet 0.60 helyette 0.45-ös volt
-Secondary idle jet 0.50 helyett szintén 0.45 volt
-Primary main jet 140 helyette 135
-Secondary main jet 140 helyette volt 130
és hijányzik még az alapjárati csavar rugója
ha valaki tud esettleg ilyen méretű fúvókákat és egyebeket nagyon kérem hogy tegye azt közzé!megvenném!!vagyis meg is veszem ha holnap nem találok semelyik boltban ilyesmit vagy hasonlót.Előre is kössz!!!
- proteus
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Azért ne siess annyira! Amit linkeltem nem biztos, hogy 2.0 motorhoz volt hangolva. Várd meg inkább, hogy Bogyó megmondja a frankót.
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Blant
- nagyonsokatirogat
Bogyónak megvan a 32/36 Capri karbi fúvókáinak a méree, mint ahogy írta is!
Mi 4 karbiból szedtük össze Lant 2.1-éhez a jó fúvókákat. Utánna beállították, kapott egy felújító szettet, azóta jó!
Ne sajnáld rá az időt és a pénzt, hamár a motorra költöttél! Megdöbbensz majd, mit megy, ha összeáll...
Mi 4 karbiból szedtük össze Lant 2.1-éhez a jó fúvókákat. Utánna beállították, kapott egy felújító szettet, azóta jó!
Ne sajnáld rá az időt és a pénzt, hamár a motorra költöttél! Megdöbbensz majd, mit megy, ha összeáll...
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Na akkor figyi....nem a pénzel van gond...meg az idővel....hanem azzal hogy nem lehet egy szájba baszott fúvókát se kapni ebbe a kurva országba.végigjártam minden lépcsőt,kis és nagykereskedőt kimondott ford bontót alkatrész beszerzőt még a toyotánál is érdeklőttem(szszaby),be néztem a harley-sokhoz is mert nekik is volt régen weber karbival szeretl motoruk....és senki de senki nem tudott adni egy darab fúvókát se...nemhogy komplett karburátort.sajna ujj karbira meg nincs pénzem.hát igy állok.amit leirtam a fentiekben arra lenne szügségem.valaki?!!!

- Hattyu
- rengetegetirogatide
Granci esetleg?Iván wrote:Na akkor figyi....nem a pénzel van gond...meg az idővel....hanem azzal hogy nem lehet egy szájba baszott fúvókát se kapni ebbe a kurva országba.végigjártam minden lépcsőt,kis és nagykereskedőt kimondott ford bontót alkatrész beszerzőt még a toyotánál is érdeklőttem(szszaby),be néztem a harley-sokhoz is mert nekik is volt régen weber karbival szeretl motoruk....és senki de senki nem tudott adni egy darab fúvókát se...nemhogy komplett karburátort.sajna ujj karbira meg nincs pénzem.hát igy állok.amit leirtam a fentiekben arra lenne szügségem.valaki?!!!![]()

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- Blant
- nagyonsokatirogat
:( tudom... Nagyon sajnálom, hogy ez van. Majd csak kerül valakitől pont ilyen. Drukkolok!Iván wrote:Na akkor figyi....nem a pénzel van gond...meg az idővel....hanem azzal hogy nem lehet egy szájba baszott fúvókát se kapni ebbe a kurva országba.végigjártam minden lépcsőt,kis és nagykereskedőt kimondott ford bontót alkatrész beszerzőt még a toyotánál is érdeklőttem(szszaby),be néztem a harley-sokhoz is mert nekik is volt régen weber karbival szeretl motoruk....és senki de senki nem tudott adni egy darab fúvókát se...nemhogy komplett karburátort.sajna ujj karbira meg nincs pénzem.hát igy állok.amit leirtam a fentiekben arra lenne szügségem.valaki?!!!![]()
Ezért mondtam, hogy idő... :(
Én is megnézem a karbi-roncsokban, hogy van-e megfelelő, de szeintem pont 1 pár jó volt, ami bekerült a Lantba...

A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
Nekem kopott cuccos is jó!!főleg féklevegő vúvóka kéne mert abban volt 125 és 170 a 160 és 165 helyett!! az úszóházban lévő két fúvóka az közel jó mert 140-es kéne ezek meg 135 és 130.valami selejt is jó csak a mére legyen megfelelő!!
- proteus
- rengetegetirogatide
Bogyó akkor elküldte az adatokat? Kellene nekem is...
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Bogyo28
- Überführer
na itt az okosság a könyvből:
capri 2.0 79-88 manual
Engine Code NEN (OHC)
Capacity (cm3)/no. of cyls 1993/4
Oil temperature (C) 80
Transmission Manual
Carb. Ident. (Ford) 77HF 9510 AD
Carb. Ident. (Weber/Solex) 32/36 DGAV 3D3
Idle speed (rpm) 800 +- 25
Fast idle speed (rpm) 2000 +- 100
CO @ idle (% vol.) 1.5 +- 0.2
Stage (venturi) 1 2
Venturi diameter 26 27
Idle jet 45 45
Main Jet 135 130
Air correction jet 170 125
Emulsion Tube F66 F66
Accel. pump jet 55 40
Float level 1 (mm) 41 +- 0.25
Needle valve size 2.0
Choke pull-down (mm) 6.5 +- 0.25
Choke phasing (mm) 1.5 +- 0.25
Bi-metal housing mark on index
és itt egy kis segítség még:
http://www.fordcapri.hu/anyagok/32_36DGAVEV.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
capri 2.0 79-88 manual
Engine Code NEN (OHC)
Capacity (cm3)/no. of cyls 1993/4
Oil temperature (C) 80
Transmission Manual
Carb. Ident. (Ford) 77HF 9510 AD
Carb. Ident. (Weber/Solex) 32/36 DGAV 3D3
Idle speed (rpm) 800 +- 25
Fast idle speed (rpm) 2000 +- 100
CO @ idle (% vol.) 1.5 +- 0.2
Stage (venturi) 1 2
Venturi diameter 26 27
Idle jet 45 45
Main Jet 135 130
Air correction jet 170 125
Emulsion Tube F66 F66
Accel. pump jet 55 40
Float level 1 (mm) 41 +- 0.25
Needle valve size 2.0
Choke pull-down (mm) 6.5 +- 0.25
Choke phasing (mm) 1.5 +- 0.25
Bi-metal housing mark on index
és itt egy kis segítség még:
http://www.fordcapri.hu/anyagok/32_36DGAVEV.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
a türelmetlen kurva hétszentségit, nem ráértek?Iván wrote:Bogyó nem küldött adatokat.

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
- SONI
- T.O.C.B.
A ladás oldalon találtam egy helyet ahol állitólag lehet alkatrészeket kapni. Kérj meg valakit a pestiek közül , hogy keresse meg és nézze meg , hogy van-e ott ilyesmi.Iván wrote:Na akkor figyi....nem a pénzel van gond...meg az idővel....hanem azzal hogy nem lehet egy szájba baszott fúvókát se kapni ebbe a kurva országba.végigjártam minden lépcsőt,kis és nagykereskedőt kimondott ford bontót alkatrész beszerzőt még a toyotánál is érdeklőttem(szszaby),be néztem a harley-sokhoz is mert nekik is volt régen weber karbival szeretl motoruk....és senki de senki nem tudott adni egy darab fúvókát se...nemhogy komplett karburátort.sajna ujj karbira meg nincs pénzem.hát igy állok.amit leirtam a fentiekben arra lenne szügségem.valaki?!!!![]()
Szóval a hely M3-as bevezetö szakasza BVSC pálya kijáratánál van. Egy szintesház aljában karburátoros mühely és bolt . Ennyit irtak róla. Hátha valaki tudróla többet vagy esetleg megtalálja.
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
1:Iván wrote:Na akkor figyi....nem a pénzel van gond...meg az idővel....hanem azzal hogy nem lehet egy szájba baszott fúvókát se kapni ebbe a kurva országba.végigjártam minden lépcsőt,kis és nagykereskedőt kimondott ford bontót alkatrész beszerzőt még a toyotánál is érdeklőttem(szszaby),be néztem a harley-sokhoz is mert nekik is volt régen weber karbival szeretl motoruk....és senki de senki nem tudott adni egy darab fúvókát se...nemhogy komplett karburátort.sajna ujj karbira meg nincs pénzem.hát igy állok.amit leirtam a fentiekben arra lenne szügségem.valaki?!!!![]()
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonos ... 1099589485" onclick="window.open(this.href);return false;
2:
Martonvásárban van egy szakműhely, csak és kizárólag Weberekkel foglalkoznak. Délelőtt meglesz a számuk is.
3:
Ford-Klubban Geree-nek van alkatrészkönyve Weberekhez cikkszámokkal. A cikkszám alapján meg tudok rendelni.
- SONI
- T.O.C.B.
Süni esetleg ezekközül valamelyik delortoval is foglalkozik ?
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))