Az arany színű jó? Nem lehet, hogy a piros mégis inkább megbízhatóbb?

Ha nem lesz (1-2 év múlva) olyan capri, amilyet szeretnék- gondolok itt ugye az aranyra

Ilyen például a Manta, Rekord, vagy Scirocco, mondhatni alapfeltétel a 30-as korhatár :)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Én meg főleg nem értek hozzájuk, azt már nagyjából tudom, miből áll egy motor , mi hol helyezkedik el,(Audiban dolgozom) de hogy javítani kelljen, vagy kábelezni, háááát, jelenleg elképzelhetetlennek tartom, de olvasgatok, nézelődöm. :)Árpi wrote:Üdv kedves Szilvia , csak az aranyszínü autót válaszd azok jok szoktak lenni !![]()
Lessz itt segitség szerintem elég sok ember nem ért az autókhoz és még is elboldogúl (pl één is)
asszem egy újabb sose veszek meg semmit....Bullgirl wrote:Ha nem lesz (1-2 év múlva) olyan capri, amilyet szeretnék-
ha már ott vagy intézhetnél egy nagyobb benzines block-ot, én hiába beszélek velük amikor ott vagyok nem akarnak adniBullgirl wrote: miből áll egy motor , mi hol helyezkedik el,(Audiban dolgozom)
Bullgirl wrote:Sziasztok!
Nem lehet, hogy a piros mégis inkább megbízhatóbb? :)
Bogyo28 wrote:asszem egy újabb sose veszek meg semmit....Bullgirl wrote:Ha nem lesz (1-2 év múlva) olyan capri, amilyet szeretnék-
Szia, kösz :)daytona wrote:Szia! Udv itt! Milyen az Audinal dolgozni? Mi jot csinalsz ott naluk?
Arra gondoltam, hogy az utolsó kb fél évben sok hozzád hasonló jelentkező tévedt erre, rengeteg lelkesedéssel, majd pár hét múlva eltünt, persze autót egyik se vett. Volt olyan is, mintha ugyanaz a személy lenne más nick névvel, meg olyan is aki német forumról letöltött képekkel jött, ezért én már kicsit szkeptikus vagyok a témában, túl sok volt mostanában a szájhős. Én személy szerint csak azt veszem komolyan, aki legalább addig eljutott, hogy saját maga megnézzen egy autót hogy megvegye vagy sem. a többi delikvens komolytalan, el lehet velük itt a forumon dumálgatni, viccelődni (már ha értik), de nem kell komolyan venni őket.Bullgirl wrote:Nem 1-2 évig válogatok, hanem kb akkorra tudom összegyűjteni azt az összeget, amiből autót tudok vásárolni. Ha lesz pénz a zsebemben, akkor tudom csak kiválasztani az alámvalót, addig csak tájékozódom. Vagy mire gondoltál?
Blokk ügyben intézkedek, ha belefér a kabátzsebembe, hozom is! :)
Köszönöm a piros pontot
...fent középen: "Felhasználói vezérlőpult", majd "Profil", majd "Avatar szerkesztése"...Bullgirl wrote:Hogyan lehet avatar képet feltenni?
teljesen megértelek, mikor anya rávett hogy legyen kutyánk, egy fél évig olvasgattam hogy milyet is, mire eldöntöttük és meglett ő (nem bántuk meg, persze azóta már nagy rohadék lettBullgirl wrote:, válaszoltam nem egy érdeklődőnek bullterrier ügyben, az érzés is megvolt: "na ez se azért akar bullyt, hogy szeresse, gondozza, vagy akar-e egyeltalán stb..." Valószínű én sem leszek minden napos beíró, mivel az infógyűjtéshez elég, ha olvasok, és majd elmegyek találkozókra.