Ahelyett a gyönyörű Capri helyett egy kockalámpás Camarot?????
Ne haragudjatok... nem szoktam izlésről vitázni, (a 2-es nekem is a szívem csücske), de ez EGY RAKÁS SZAR!!! és ha 5 millát költesz rá akkor is csak egy rakás szar marad... Azért mert V8... (az oldalán 5.0-val a hirdetésben5.7-el...) A Capri fényévekkel jobb tőle...
Nem beszélve arról, hogy soha nem hozol helyre 2 millából egy ilyet igényesen... Egy Capri tényleg igényes felújítása tuninggal is több, mint 2M (tudom, mert csinálom)
Gigford... Rólad meg meg kell tudnom, hogy csak pénzhiányból Caprizol??? Nem vitatkozni akarok, de ha csak azért Caprizol, mert nincs pénzed másra, akkor szerintem inkább add el... Én azért vettem, mert 6 évesen beleszerettem és ez azóta is tart... És ha lesz pénzem egy GT500-as mustangra, akkor is ott fog állni a Capri a garázsomba és ugyanúgy szeretem majd. MI AZ, HOGY PREZTIZS??? KIT ÉRDEKEL??? (és ez picit MAD-MAX-nak is szól) Azt gondolom, hogy aki azért választ, vagy nem választ egy veteránautót, mert annak ilyen vagy olyan preztizse van... attól igen távol áll a veteránautózás szellemisége.... Ha 10X ennyi pénzem lenne, akkor is ebben ülnék, és ez azért van, és most is azért ülök benne, mert ezt szeretem. Ha 6-os BMW-t szeretnék, vagy régi sl Mercit, akkor nem lenne Caprim, hanem gyüjtenék arra, amit szeretnék. A Capri iránti érdeklődést nem az határozza meg, hogy anno egy olcsó népautó volt, mert azóta veterán lett. Világszerte méregdrága tuningcuccok hekatombáit kínálják hozzá Ausztráliától európán át, de még amerikában is. Tunerek és restaurátorok százai foglalkoznak vele. Nyilván azért, mert TECCIK NEKIK, ÉS MERT SZERETIK.
Továbbá... Mi határozzuk meg, hogy MENNYIBE KERÜL,... Mert ha nem lehet majd szép Caprit kapni 3MFt-alatt, akkor lesz preztizse, mert azok fogják tudni majd megvenni, akiknek van ennyijük, de ehez az is kell, hogy olyanoknál legyenek a Caprik, akik azért tartják, mert SZERETIK és ha becsúszik egy-két milla, akkor nem kukázzák le szarért-hugyért, hogy egy nagyobb preztízsű autóba üljenek át...
És ami a legviccesebb... ha abból indulok ki, hogy mennyiben van az én vasam és hol tart a Tied (jóval előrébb) akkor már rég túl vagy Te a 3 misin... (2-n már én is...) Akkor mért ebbe ölöd a pénzt?
Bocs, mindenkitől a kirohanásért, de ez a téma megtetézve ezzel a Camaroval kiverte a biztosítékot...