Az a baj, hogy akkora autóbuzi vagyok, hogy mindig beleszeretek egy típusba, aztán utána mindig rájövök, hogy nekem egy nem elég...Tibi wrote:Mennyi mindent olvas itt az ember. Nem mondom, hogy odaadnám a Caprimat egy úgymond nívósabb autóért de mellette biztosan megtűrném . Úgy érzem van itt talán túl elfogult és kissé csalódott vélemény is. Urak kicsit szentségtörés de ki mit tűrne meg még a Capri mellet, tényleg kíváncsi vagyok, hogy milyen tipusok jönnek be nektek.
Természetesen a Capri az nagyon nagy etalon, mert különleges abban, hogy európai, meg tényleg legenda, meg használható mindennapi autóként is, meg ritka, meg szép, meg minden... tudjátok ezeket ti is!
Szeretnék majd egy egyes Caprit is, de most a Capri utáni elsődleges álom az egy buick riviera boattail 1972-73, kizárólag így pimpelve:
http://www.youtube.com/watch?v=YQ3ayAh5jMs" onclick="window.open(this.href);return false;
Sajna a további autós álmaim listája szinte végtelen, de legelsősorban a min. 25 évesek jöhetnek szóba. Földrésztől, és gyártótól szinte függetlenül, elsődlegesen a sportos autók, de nem kizárólag. Amelyik nagy batár amcsi az azért jó, amelyik kicsi, pörgős, precíz az azért; a ruszki meg pont azért...