Na azoknak nem kellene autót gyártani.Bogyo28 wrote: mi is a franciákkal szívunk...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Na azoknak nem kellene autót gyártani.Bogyo28 wrote: mi is a franciákkal szívunk...
A digómobil után nálam is az lesz a jövőheti program.Bogyo28 wrote:
mi is a franciákkal szívunk...
Pedig neked lenne mással is szívniBogyo28 wrote:mi is a franciákkal szívunk...szszaby wrote:Én faragok csak nem Fordot.SONI wrote:Látom teljesen le fagyott a fórum mint kint az idő járás. Senki nem ír semmit nem farag senki semmit.
Tcs sem offol semmit.
proteus wrote:A digómobil után nálam is az lesz a jövőheti program.Bogyo28 wrote:
mi is a franciákkal szívunk...
Mit sikerült beszerezned ?szszaby wrote:Én meg lecseréltem a benyás szaladgálóst egy fűtőolajosra és azt renoválom. Sok kis apróság ami nem világít nem tökéletesen működik.
Tibi peugeotja már mejdnem egy éve útban van, most rávettük magunkat hogy megcsináljuk, hogy utánna beférjen a jáccos verda a garázsba. a gyujtásod meg ráér még, március végéig nem nagyon fogsz autózni....SONI wrote:Pedig neked lenne mással is szívni
mi ezen túl vagyunk, egy renault expert volt az alany, nem kevés gonddal... a váltóban volt kb 1,5 deci olaj, egyik izzitógyertya sem volt jó, lengőkarok, szilnetek kuka stb stb. most már nem recseg a váltó, nem ráz 90 az egész bódé és hidegindító nélkül is elindul... lehet vele lomizni mostmár, tele is lett a raktér alja alkatrészekkel...szszaby wrote:Én meg lecseréltem a benyás szaladgálóst egy fűtőolajosra és azt renoválom. Sok kis apróság ami nem világít nem tökéletesen működik.
az az igazság, hogy egyszerűen nem bírtam rávenni magam a folytatásra. Hegesztés, csiszolás, drótorás, festés, tömítőzés, hátsó híd le-fel-szét-össze, izzítórelé óté, kilincs hirtelen ami eszembe jut és elkészült. Van még hátsó fék full óté, kuplungbowden porvédő mók csere ( csak egyben van és 12ezer lenneBogyo28 wrote: Tibi peugeotja már mejdnem egy éve útban van, most rávettük magunkat hogy megcsináljuk, hogy utánna beférjen a jáccos verda a garázsba. a gyujtásod meg ráér még, március végéig nem nagyon fogsz autózni....
Jaja.Tibi wrote:Mit sikerült beszerezned ?szszaby wrote:Én meg lecseréltem a benyás szaladgálóst egy fűtőolajosra és azt renoválom. Sok kis apróság ami nem világít nem tökéletesen működik.
És hová lettek az elvek, hogy olaj csak tgk-ba meg kályhába ?![]()
![]()
Vagy Renault Express, vagy Peugeot Expert. De Renault Expert semmiképen.Bogyo28 wrote: mi ezen túl vagyunk, egy renault expert ...
Bírnám...szszaby wrote: Jaja.![]()
![]()
![]()
A gép egy hagyományos adagolós Toyota Carina E Wagon 2,0 TD.
Süni wrote:Vagy Renault Express, vagy Peugeot Expert. De Renault Expert semmiképen.