ELLOPÓDOTT............
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Blant
- nagyonsokatirogat
- ClassicFord klubtag?: Igen
Ha nem az övé akkor sem vicces 
Nekem spéci ez a kedvenc amcsi autóm... és ha egy ilyet ellopnak akkor onnan csak egy lépés a Capri lopás... Ezekből kb fele annyi sincs, mint Capriból...
Az egészben a legundorítóbb, hogy nyilván egy márkatársa lopta, vagy lopatta el az autót donornak. Egy olyan ember, aki ugyanennek az autónak a megszállottja... Ennél undorítóbb féregség szerintem nincs is...
Ez olyan, mintha este leosonnék kalászra és lenyúlnám Bogyó autóját, hogy a spert, meg a kozét berakjam az enyémbe... A
zért ebbe szerintem még belegondolni is elég durva...

Nekem spéci ez a kedvenc amcsi autóm... és ha egy ilyet ellopnak akkor onnan csak egy lépés a Capri lopás... Ezekből kb fele annyi sincs, mint Capriból...

Az egészben a legundorítóbb, hogy nyilván egy márkatársa lopta, vagy lopatta el az autót donornak. Egy olyan ember, aki ugyanennek az autónak a megszállottja... Ennél undorítóbb féregség szerintem nincs is...
Ez olyan, mintha este leosonnék kalászra és lenyúlnám Bogyó autóját, hogy a spert, meg a kozét berakjam az enyémbe... A
zért ebbe szerintem még belegondolni is elég durva...
Last edited by Blant on Mon Nov 12, 2007 2:24 pm, edited 1 time in total.
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
- holecz
- rengetegetirogatide
Persze hogy nem vicces,nem is akartam senkit megsérteni vele,én csak annyit írtam hogy nem én voltam.Egyébként nekem is a Camaro a kedvenc amcsi autóm,természetesen a Mustang után.Mégegyszer elnézést kérek a poénkodásért.Blant wrote:Ha nem az övé akkor sem vicces

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- Blant
- nagyonsokatirogat
Azóta kissé kiegészítettema hozzászólásomat....
Nem rádszólásnak szántam ám amit írtam, nem is helyreutasításnak,
ne értsd félre, csak leírtam a véleményemet, mert kiborított a dolog 
Nem rádszólásnak szántam ám amit írtam, nem is helyreutasításnak,

A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
- holecz
- rengetegetirogatide
Nem értettem félre,és tudom hogy nem rámszólni akartál,néha túlzásba viszek dolgogat és azt hiszem hogy mindennel lehet viccelni(ez a legrosszabb tulajdonságom) és csak utána gondolkodom,remélem nincs "hari".Blant wrote:Azóta kissé kiegészítettema hozzászólásomat....
Nem rádszólásnak szántam ám amit írtam, nem is helyreutasításnak,ne értsd félre, csak leírtam a véleményemet, mert kiborított a dolog

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- DavidMolnar
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- Bogyo28
- Überführer
bármelyik gyári riasztónál többet ér egy egyedi megoldás, amit csak te ismersz, és pl a gyujtást tiltja. és sokkal olcsobb is. SZVSZ...Mad Max wrote:Lehet, hogy Albicapri még találkozik vele az úton!
Ez elgondolkodtat, hogy kell valami komolyabb riasztó, vagy mindig amikor megállok kiszerelem a kormányt.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- szszaby
- rengetegetirogatide
Ez biztos, hogy ez a megoldás a legjobb.bogyo28 wrote:bármelyik gyári riasztónál többet ér egy egyedi megoldás, amit csak te ismersz, és pl a gyujtást tiltja. és sokkal olcsobb is. SZVSZ...Mad Max wrote:Lehet, hogy Albicapri még találkozik vele az úton!
Ez elgondolkodtat, hogy kell valami komolyabb riasztó, vagy mindig amikor megállok kiszerelem a kormányt.
Ford Capri MkI Essex
- Mad Max
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Azt is nagyon ügyessen kell elrejteni, mert ha van ideje a faszinak, akkor megtalálja. És mint a fenti esetben is a zárt garázsban van ideje keresni.
Ha gyújtás, inkább a fő kábelt ki venni. Az meg még olcsóbb.
A rejtett kapcsolónak meg az az előnye, ha gyorsan kéne elindulni nem kell szerelni, viszont: főkábel be rak, kormány vissza és már késő is!
Ha gyújtás, inkább a fő kábelt ki venni. Az meg még olcsóbb.
A rejtett kapcsolónak meg az az előnye, ha gyorsan kéne elindulni nem kell szerelni, viszont: főkábel be rak, kormány vissza és már késő is!
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
A Capri egy különleges autó!!!!!
Kifejezi az egyéniséged.
A Capri egy különleges autó!!!!!