Én is épp most dolgozom rajta. Szerintem az eredeti helyére megy fel. Nem 4*108-ra kell fúrni, hanem az eredeti tárcsával megegyező lukosztásúra, valamint a középső furatot is meg kell nagyobbítani az eredeti cuccal megegyezően. Ha jól értettem.
Midnight Blue wrote:Én is épp most dolgozom rajta. Szerintem az eredeti helyére megy fel. Nem 4*108-ra kell fúrni, hanem az eredeti tárcsával megegyező lukosztásúra, valamint a középső furatot is meg kell nagyobbítani az eredeti cuccal megegyezően. Ha jól értettem.
Ja igaz, ezt el is felejtetem a közepéből is ki kellett szedni ha jól emlékszem, vagy csak az volt a baj... már rég volt :D
Szóval ez volna az, ott a 4 későbbi furat. És eladó is, az ikertesójával együtt. Zsír új.
Midnight Blue wrote:Én is épp most dolgozom rajta. Szerintem az eredeti helyére megy fel. Nem 4*108-ra kell fúrni, hanem az eredeti tárcsával megegyező lukosztásúra, valamint a középső furatot is meg kell nagyobbítani az eredeti cuccal megegyezően. Ha jól értettem.
Igen, te értetted jól, nem 4x108-ra kell furni, mert az a kerék osztoköre, hanem az eredeti tárcsának a helyére kell csavarozni...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Megvan a saxo tárcsa és a granada nyereg a betéttel, de több gondom is van:
-a tárcsa futófelülete 44 mm magas a betét meg 50mm
-a tárcsa beleér mérésem szerint a nyereg felfogató fülbe ami a tengelycsonkon van
-a max tárcsaátmérő amit bevesz a nyereg a betéthez mérve 240