Én ismerem őket, voltam már ott... az öreg fazon ért a karbikhoz, de úgy néz ki már a fia vette át boltot/műhelyt, ő pedig... a 2.8-as karbim tőlük van, de mivel abban le van dugózva a túlfolyó ág, abba már nem tudtak belevaló dugót adni.SONI wrote:A ladás oldalon találtam egy helyet ahol állitólag lehet alkatrészeket kapni. Kérj meg valakit a pestiek közül , hogy keresse meg és nézze meg , hogy van-e ott ilyesmi.Iván wrote:Na akkor figyi....nem a pénzel van gond...meg az idővel....hanem azzal hogy nem lehet egy szájba baszott fúvókát se kapni ebbe a kurva országba.végigjártam minden lépcsőt,kis és nagykereskedőt kimondott ford bontót alkatrész beszerzőt még a toyotánál is érdeklőttem(szszaby),be néztem a harley-sokhoz is mert nekik is volt régen weber karbival szeretl motoruk....és senki de senki nem tudott adni egy darab fúvókát se...nemhogy komplett karburátort.sajna ujj karbira meg nincs pénzem.hát igy állok.amit leirtam a fentiekben arra lenne szügségem.valaki?!!!![]()
Szóval a hely M3-as bevezetö szakasza BVSC pálya kijáratánál van. Egy szintesház aljában karburátoros mühely és bolt . Ennyit irtak róla. Hátha valaki tudróla többet vagy esetleg megtalálja.
2.0 moci
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: 2.0 moci
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
- ClassicFord klubtag?: Igen
Esetleg az 1-es pont.....SONI wrote:Süni esetleg ezekközül valamelyik delortoval is foglalkozik ?
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Martonvásári Weber műhely : 70/314-88-51
(nem kén má nyitni egy karbis topicot ?)
(nem kén má nyitni egy karbis topicot ?)
- gigford
- egyedülisszerelhet
Itt a kiskutya faszához is van megfelelő fúvóka:
http://stores.ebay.co.uk/FAST-ROAD-CARS" onclick="window.open(this.href);return false;
tessék válogatni, szólni milyen kell, segítek...nehogy már szar fúvókákkal járjanak a kollégák
http://stores.ebay.co.uk/FAST-ROAD-CARS" onclick="window.open(this.href);return false;
tessék válogatni, szólni milyen kell, segítek...nehogy már szar fúvókákkal járjanak a kollégák

MOST NÉZTEM ÉS AZ EGYIK VENTURIM IS 4.5-ES A 3 FÉL HELYETT AMI A ROBBANTOTT ÁBRÁN SZEREPEL
A Bogyó féle adatok szerint jók a fúvókaméretek a karbiban......akkor nem értem hogy miért fullad a gép és miért nem volt alapjárat és satöbbi.
A pump valvéban aminek nem tudom a magyar megfelelőjét van egy kis goló.nekem az rendszeresen felakad ha megszippantom vagy ha megfújom azt a szelepet.jol gondolom hogy nem kéne neki ezt működnie?
A pump valvéban aminek nem tudom a magyar megfelelőjét van egy kis goló.nekem az rendszeresen felakad ha megszippantom vagy ha megfújom azt a szelepet.jol gondolom hogy nem kéne neki ezt működnie?
Blant!!! nem tudnál felrakni egy képet az ádám karbijának a talprészéről tömítés nélkül?csak fedél le meg tömi ki és fénykép
vagy valaki akinek DGAV van!!ha az alját is lefényképelitek azt külön megköszönöm!!!
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Van itthon szívócsonkom is, meg karbim is, egymástól külön. MIT FÉNYKÉPEZZEK ?Iván wrote:Blant!!! nem tudnál felrakni egy képet az ádám karbijának a talprészéről tömítés nélkül?csak fedél le meg tömi ki és fényképvagy valaki akinek DGAV van!!ha az alját is lefényképelitek azt külön megköszönöm!!!
- DavidMolnar
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
úszószint, úszólyukadás, szar ac?Iván wrote:A Bogyó féle adatok szerint jók a fúvókaméretek a karbiban......akkor nem értem hogy miért fullad a gép és miért nem volt alapjárat és satöbbi.

Úszószint rendben.úszójukadás kizárva.beletettem egy edénybe és nem sülyedt el benne.
Süni Bá!Meg kéne szabadítani a karbit a fedelétől és az esetleges tömítésektől.
Le kéne fényképezni a fedél belsejét illetve a karbi talp tetjét és alját.valamint jobról és balról a karbi alját.Kábé ennyi lenne.ha esettleg kitekernéd a fúvókákat akkor azokat is megnézném.ilettve a primer torok alján a gázrodazat alatt van egy tű csavar ami a Co csavarral van összeköttetésben egy járaton keresztül.az érdekelne hogy ez a csavar egy rugóra támaszkodik e föl vagy becsúszik egy járatba?
Le kéne fényképezni a fedél belsejét illetve a karbi talp tetjét és alját.valamint jobról és balról a karbi alját.Kábé ennyi lenne.ha esettleg kitekernéd a fúvókákat akkor azokat is megnézném.ilettve a primer torok alján a gázrodazat alatt van egy tű csavar ami a Co csavarral van összeköttetésben egy járaton keresztül.az érdekelne hogy ez a csavar egy rugóra támaszkodik e föl vagy becsúszik egy járatba?
- proteus
- rengetegetirogatide
És a membránok milyen állapotban vannak?
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
Az egyik:
-a primer torok gyorsitó szivattyújának membránja:Kiváló(most let cserélve)
A másik:
-A szekunder torok oldalán van,vákummal dolgozik.nincs szakadás tömít rendesen.Kipróbáláskor vákumot képez a járat túloldalán
Állapot:Megfelelőnek ítélem!
-a primer torok gyorsitó szivattyújának membránja:Kiváló(most let cserélve)
A másik:
-A szekunder torok oldalán van,vákummal dolgozik.nincs szakadás tömít rendesen.Kipróbáláskor vákumot képez a járat túloldalán
Állapot:Megfelelőnek ítélem!
- Bogyo28
- Überführer
mi asszem voltunk itt a Zalelnök ex autojával. otthagyott a Kovi 40 papirt, ám a felujított karbi egy kalap szart sem ér, hiába tettek bele mindent, meg perselyezték meg stb. viszont lehet hogy attól még alkatrészt tud adni...SONI wrote:A ladás oldalon találtam egy helyet ahol állitólag lehet alkatrészeket kapni. Kérj meg valakit a pestiek közül , hogy keresse meg és nézze meg , hogy van-e ott ilyesmi.
Szóval a hely M3-as bevezetö szakasza BVSC pálya kijáratánál van. Egy szintesház aljában karburátoros mühely és bolt . Ennyit irtak róla. Hátha valaki tudróla többet vagy esetleg megtalálja.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4