Én (és lehet Tibi is) olyat szeretnénk amin ford logo + capri logo + cosworth logo, de gondolom pl Zotya nyakában elég hülyén jönne ez ki a sierrában, ezért szerintem Petya már rögtön 2 féle gyártását kezdheti el, mivel 10 db capri kozésat ha kell egyedül kifizetem, tehát jöhet. Ha kell tudom küldeni a logokat...
kár hogy kék alapon fehér nem lehet... ahoz hogy szitázzák mennyivel dobná meg a költségeket????
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Na hali!Itt én nem tudok szitázni,így azt sem tudom megmondani mennyi lenne...És ilyen módon a fehér vagy ezüst nyomat sem megvalósítható :( A szalag színe változhat, a nyomat fekete...Mintát kérnék PÜ-ben.
stpetya wrote:Na hali!Itt én nem tudok szitázni,így azt sem tudom megmondani mennyi lenne...És ilyen módon a fehér vagy ezüst nyomat sem megvalósítható :( A szalag színe változhat, a nyomat fekete...Mintát kérnék PÜ-ben.
akkor fehérre kékkel a cosworth feliratot bitte, de aztán szép kék legyen :)
stpetya wrote:Na hali!Itt én nem tudok szitázni,így azt sem tudom megmondani mennyi lenne...És ilyen módon a fehér vagy ezüst nyomat sem megvalósítható :( A szalag színe változhat, a nyomat fekete...Mintát kérnék PÜ-ben.
Akkor Te, Bogyó, DavidMolnar és Tibi urak is mind egyformát szeretnének? Mert részemről a Ford+Capri+Cosworth / Fehér szalag + kék betű rendben van !
Akkor Te, Bogyó, DavidMolnar és Tibi urak is mind egyformát szeretnének? Mert részemről a Ford+Capri+Cosworth / Fehér szalag + kék betű rendben van !
Okés, nekem mindkettő megfelel...nem bánnám ha a Capri rajta lenne de ha így jön össze az sem baj, igy is jó. Ha pedig kettő féle cucc lesz akkor értelemszerűen a Capris kell majd ! Jóccakát mindenkinek !