Kólagép
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- White Shark
- nagyonsokatirogat
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Kólagép
Műszaki vizsga kipipálva ,de természetesen nem gond nélkül ,a visszaúton a tápszivattyú kilehelte lelkét ,épp visszaértem ,holnap kap egy újat .
- Kola
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Király! Arra kérnélek majd, hogy ott menjetek vele majd egy vagy több nagyobb karikát, ha van vele valami gikszer az kiderüljön, ne keljen trelerezni. Köszönöm !

- White Shark
- nagyonsokatirogat
A vizsga úton a féltengely csapágyak felől erős darálás jön ,még meg kell nézni melyik oldalról ,viszont hogy az egyik cserés az már szinte biztos .Jövő héten tesztelem ,gyerekbetegségeit kijavítjuk ,és a tied.
- Kola
Kéremszépen ez a pillanat is elérkezett: 12 év után előkerült Columbo felesége:
Végre otthon!
- White Shark
- nagyonsokatirogat
Ennek nagyon örülök ,volt -e gond útközben ,vagy csont nélkül letudta a hazautat? És persze milyenek a benyomásaid róla ?
COOOOOOOOOOOOOOOOL !!!
SOK-SOK .... mindent !!! 

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- Kola
Jön megy kanyarodik, ahogy mondani szokták. Fek gaz rendben van, kanyarokat tutin veszi :) Első meglepetésként teletankolaskor egy liter benya jutott a földre is (valszleg a túlfolyó). Székesfehérvár -Tinnye szakasz gond nélkül ment, ám Tinnye után elkezdett melegedni :( innen csak nagyon óvatosan jöttem, nagyon figyelve a vizhofokra. 1500-3000 fordulat között volt a motor végig. Fel nem forralta, de ennek utánna kell nézni. Nem tudom van-e szerepe annak, hogy az ekszijon egy picit huznom kell.
- White Shark
- nagyonsokatirogat
Valószínűleg az ékszíj állt be a helyére húzz rajta ,a termosztát és a hengerfej tömítés új az nem lehet .Üzem meleg motornál tapintsd meg a hűtő alsó gumicsövét meleg ( forró ) -e .Ha még sem fasza akkor már csak a vízpumpa lehet ,a többi kizárásával.
- Kola
Ekszijat fogom megnézni pénteken, én is azt gyanitottam.
Fefééknek, Bogyónak nagyon szépen köszönöm a rengeteg pöcsölős munkát, a kitartásotokat!
Bogyó, a gázbovdent nem felejtettem el, ott van felakasztva a satupad felett
10-én remelem találkozunk, elviszem magammal és vissza szolgáltatom.
A fórumtársaknak is köszönöm a biztatást, az elismerő szavakat, meg még ilyenkor akinek szoktak köszöngetni, anyámnak, Sanyibácsinak, kutyámnak stb stb
Most már ennyi idő, energia és pénz után végre elkezdhetem élvezni, még szarni is Caprival fogok járni

Fefééknek, Bogyónak nagyon szépen köszönöm a rengeteg pöcsölős munkát, a kitartásotokat!
Bogyó, a gázbovdent nem felejtettem el, ott van felakasztva a satupad felett

A fórumtársaknak is köszönöm a biztatást, az elismerő szavakat, meg még ilyenkor akinek szoktak köszöngetni, anyámnak, Sanyibácsinak, kutyámnak stb stb

Most már ennyi idő, energia és pénz után végre elkezdhetem élvezni, még szarni is Caprival fogok járni

- White Shark
- nagyonsokatirogat
Végszónak csak annyit - EGY KALAPPAL- ( és köszönöm az életmentő nedűt )
- Töcs
GRatula! Aztán vigyázz rá

Èn sosem iszom rèszegen...
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Taunus Turnier 2.0
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Taunus Turnier 2.0