Épülő CAPRI-k
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
- SONI
- T.O.C.B.
nyugi az enyém is hasonló állapotban volt,peteeqe wrote:és az alját még meg sem néztük

SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
- driver
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
kasztni
Szia Peteeqe! Lenne egy Mk III as kasztni jo állapotban csak az eleje törött azt cserélni kéne. Gyári sibedás két éve volt teljesen kilakatolva.Az elejét viszont totál cserélni kell.A kettőböl tudnál csinálni egyet.A szám ugyis a doblemezben van szoval az maradna.Az ára irányár 60 ezer alkudni lehet.
- Bogyo28
- Überführer
szoval a fényképeken látható kék-fehér vas nem a sogor MK I-ese, hanem egy MK III, 3100 V6, holey karbi, koni gátló és még sok minden amiröl álmodni szoktunk. Nem kevésbe került, de igen szép darab lesz. Nemsokára már gurul...
de az a fiesta nem 1,4-es volt, csak a capri volt elirva fiestára, a többi dolog stimmelt. az átirás is ment 1 nap alatt, még a BM is küldött egy levelet hogy kijavították a hibát. szoval ott nagyobb volt az ijedelem, mint a tényleges gond. most már egy 2000 ccm capri a papirok szerint, és minden rendben van vele...
de az a fiesta nem 1,4-es volt, csak a capri volt elirva fiestára, a többi dolog stimmelt. az átirás is ment 1 nap alatt, még a BM is küldött egy levelet hogy kijavították a hibát. szoval ott nagyobb volt az ijedelem, mint a tényleges gond. most már egy 2000 ccm capri a papirok szerint, és minden rendben van vele...
- Blant
- nagyonsokatirogat
Na végre elhoztam tegnap a várva várt dízléceket, meg ajtókereteket, meg lámpakereteket a fényezőtől. 3 hét után. Csak sajnos nem mat feketére festette, hanem fényesre... Kibaszott ronda
Asszem vezsga után újra szétszedem... Node azért így most mégis aztóbbnak néz ke, mint eddig. Holnap megkapom a lökhárítómat is. Remélem nem lesz hupiéiéa arany színű helyett
Holnap lesznek képek is
JÓ TAVASZT MINDENKINEK
Bence

Holnap lesznek képek is

JÓ TAVASZT MINDENKINEK
Bence
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
- Blant
- nagyonsokatirogat
Elhiszed, hogy nekem sincs más vágyam?
Én is szívesen gurulnék Bagira mögött, és erre nem is kell várni már csak 1 hetet. Jövőhéten vizsgázik,és bár utánna még nagyon sokat kell rajta dolgoznom teljesen járóképes lesz 

A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
- taunus73sw
- nemleszgondhasegítis
- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
- taunus73sw
- nemleszgondhasegítis
Autóm???Hát most van elég sok, de sajna csak 2* fél caprim
Szóval ma átirattam a zöld motorszámát, és ha minden igaz jövő héten elviszik tőlem. De ha időt tudok egyeztetni akkor szeretném április végén az új karosszériát elhozni, aztán kezdődik a lego
jövő tavaszra már abban feszítek.
A futómű már megvan, Street-nek hála a motor is, a váltó a nemrég vett sierrából kerül alá,üvegeim vannak, meg belső terem is. A hiányzó dolgokat majd télen összekunyerbálom
:D
Ja, azért vettem egy taunust építkezős autónak, tehát azért lesz működőképes Fordom is.És ma megsimogattam a kombimat a fényezőnél

Szóval ma átirattam a zöld motorszámát, és ha minden igaz jövő héten elviszik tőlem. De ha időt tudok egyeztetni akkor szeretném április végén az új karosszériát elhozni, aztán kezdődik a lego

jövő tavaszra már abban feszítek.
A futómű már megvan, Street-nek hála a motor is, a váltó a nemrég vett sierrából kerül alá,üvegeim vannak, meg belső terem is. A hiányzó dolgokat majd télen összekunyerbálom

Ja, azért vettem egy taunust építkezős autónak, tehát azért lesz működőképes Fordom is.És ma megsimogattam a kombimat a fényezőnél

1973 TAUNUS SW 1600 XL