Tibi
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- CapriTurbo
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Re: Tibi
Csak a klímáé elektromos a Skorpion, és a hűtő előtt van, mögé nem rakható a lapászögállás miatt.gigford wrote:A scorpio ventije gyárilag a hűtő belső felén van?
- gigford
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
"A bajom annyi, hogy ha a hűtő elé teszem a ventit akkor nem szerelhető. Ha mögé akkor meg nem fér el, túl nagy az átmérő. Ez a scorpio elektromos ventije."CapriTurbo wrote:Csak a klímáé elektromos a Skorpion, és a hűtő előtt van, mögé nem rakható a lapászögállás miatt.gigford wrote:A scorpio ventije gyárilag a hűtő belső felén van?
Emiatt kérdeztem, hogy milyen ventit akar Tibi hova rakni. Tehát a klíma ventije megy a hűtő elé? Nekem rögtön a szívó/fújó venti dolog jutott eszembe mint probléma. Mikor kerestem elektromos ventit, mind olyat találtam ami a hűtő belső felén van gyárilag(tehát szívó). Azokat meg ugye nem tanácsos a hűtő külső felére szerelni.
- CapriTurbo
Én is körülnéztem a témába, és kívülre szinte csak a klímíventilárorok jók.
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Az én autómban van egy utólagos venti a hűtő előtt. Asszem nem autóból van, hanem csak egy újonan vett szerelhető elektromos venti. És azt se tudom h fúj-e vagy nem viszont az tuti h marha jól hűt nyáron. Honnan lehet tudni h fúj-e vagy szív?
Ford Capri 1978 2600 GT :D
- Tibi
- rengetegetirogatide
Az arcod elé teszed :) Lógass elé valami pamutszálat. Vagy beszívja vagy nem. A hajad nem javaslom, a múltkor láttam valami félhülyét az ikeában aki a haján próbált ki valami villanyos minihabverőt. Nem nagyon tudta kiszedni belőle. Együttérzően nevettem :)
Legyen On - topik is. Van első szélvédőm, tetőkárpitom, anyós odlali ablak + emelő és szerintem megtaláltam a venti gyári csatlakozóit de idegenkezűségre gyanakszok !
Legyen On - topik is. Van első szélvédőm, tetőkárpitom, anyós odlali ablak + emelő és szerintem megtaláltam a venti gyári csatlakozóit de idegenkezűségre gyanakszok !
1980 Capri MK3
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Pedig szívesen megetetném vele a copfomat!Tibi wrote:Az arcod elé teszed :) Lógass elé valami pamutszálat. Vagy beszívja vagy nem. A hajad nem javaslom, a múltkor láttam valami félhülyét az ikeában aki a haján próbált ki valami villanyos minihabverőt. Nem nagyon tudta kiszedni belőle. Együttérzően nevettem :)

Ford Capri 1978 2600 GT :D
- Bogyo28
- Überführer
ez nézőpont kérdése, mindegyik ventillátor az egyik oldalán szív a másik oldalán meg fuj. gyárilag fujo ventit raknak a hűtő elé, szivó ventit a hütő mőgé, ugynis a menetszéllel szenben fujni elég hülyeség lenne a ventinek. a ventillátorokon rajta szokott lenni 2 kis nyil, a forgásirány és a levegő mozgás iránya. a levegőnek az auto elejétől a vége felé kell mennie hogy a forgásirány is stimmeljen. fordított forgásirány nem jó, tönkremehet a venti is és a hatásfoka is szar, valamint nagyon hangos is ha rossz irányba forog. magyarul ha jó irányba forgo a venti, akkor a felfogatásából i lehet találni hogy gyárilagh a hűtö elött vagy mögött volt. ami elötte az fujó venti, ami mögötte az szívó...levelboss wrote:Az én autómban van egy utólagos venti a hűtő előtt. Asszem nem autóból van, hanem csak egy újonan vett szerelhető elektromos venti. És azt se tudom h fúj-e vagy nem viszont az tuti h marha jól hűt nyáron. Honnan lehet tudni h fúj-e vagy szív?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Tibi
- rengetegetirogatide
Engem ma úgy felidegelt a belső ajtónyitó kilincset "takaró" keret. Ezt nem lehet felrakni ha már bent van minden a helyén? Vagy mi meg hogy? Van valami trükk ? Egyikről sikerült is letörni két kis fület. Ha valkinek vóna, egy kéne.
Ami meg a ventit illeti, a motor nem forgott. Szétszedtük, két mágnes leszakadva. Majd visszarakjuk :)
Ami meg a ventit illeti, a motor nem forgott. Szétszedtük, két mágnes leszakadva. Majd visszarakjuk :)
1980 Capri MK3
Be kell nyomni a kárpithoz és óvatosan csúsztatni, értelemszerűen egyik irányba rámegy a másikban lejön.
Ford Scorpio Facelift 93' Cosworth
Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Granada MK2/2 85' 2,8i FULL
Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Granada MK2/2 85' 2,8i FULL
- Tibi
- rengetegetirogatide
Annyira bent ül a kárpitban ez a szar, hogy nem pattan össze. Lehet leveszem majd a zárat hátha kintebb tudom csalni a kilincset.Dozer wrote:Be kell nyomni a kárpithoz és óvatosan csúsztatni, értelemszerűen egyik irányba rámegy a másikban lejön.
1980 Capri MK3
- Mad Max
Inkább ne piszkáld. Az viszonylag érzékeny műanyag. Nekem is viszonylag nehéz volt öszze gyűjteni azt a 6 garnitúrát. Amelyik találkozón ott leszünk mind a ketten szólj elötte, hogy vigyek egyet.
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.
A Capri egy különleges autó!!!!!
Kifejezi az egyéniséged.
A Capri egy különleges autó!!!!!