2.0 moci

mindenféle kapcsolódó technikai kérdés, megoldások, ötletek...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Süni
OfficialGréTCSiTanárúr
ClassicFord klubtag?: Igen

Re: 2.0 moci

Post by Süni »

Iván wrote:Süni Bá!Meg kéne szabadítani a karbit a fedelétől és az esetleges tömítésektől.
Le kéne fényképezni a fedél belsejét illetve a karbi talp tetjét és alját.valamint jobról és balról a karbi alját.Kábé ennyi lenne.ha esettleg kitekernéd a fúvókákat akkor azokat is megnézném.ilettve a primer torok alján a gázrodazat alatt van egy tű csavar ami a Co csavarral van összeköttetésben egy járaton keresztül.az érdekelne hogy ez a csavar egy rugóra támaszkodik e föl vagy becsúszik egy járatba?
Hónap bent szétszedem, oszt jól dokumentálom !
SONI
T.O.C.B.

Post by SONI »

Bogyo28 wrote:
SONI wrote:A ladás oldalon találtam egy helyet ahol állitólag lehet alkatrészeket kapni. Kérj meg valakit a pestiek közül , hogy keresse meg és nézze meg , hogy van-e ott ilyesmi.
Szóval a hely M3-as bevezetö szakasza BVSC pálya kijáratánál van. Egy szintesház aljában karburátoros mühely és bolt . Ennyit irtak róla. Hátha valaki tudróla többet vagy esetleg megtalálja.
mi asszem voltunk itt a Zalelnök ex autojával. otthagyott a Kovi 40 papirt, ám a felujított karbi egy kalap szart sem ér, hiába tettek bele mindent, meg perselyezték meg stb. viszont lehet hogy attól még alkatrészt tud adni...
Esetleg telefonszám vagy pontos cím nincs véletlenül ? Mert érdeklődnék náluk alkatrész ügyben a karbihoz. Mert szivás van egyenlőre nem megy az egyik karbi. Pl membrán kéne bele a gyorsitófuvokához stb.
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Dozer
nemleszgondhasegítis

Post by Dozer »

Én tudom hol van megyek is ma pestre, beugrok és megkérdezem ha leírjátok mmit kérdezzek
Ford Scorpio Facelift 93' Cosworth
Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Granada MK2/2 85' 2,8i FULL
SONI
T.O.C.B.

Post by SONI »

Dozer wrote:Én tudom hol van megyek is ma pestre, beugrok és megkérdezem ha leírjátok mmit kérdezzek
Delorto DHLA40F -ES KARBURÁTORHOZ alkatrész tartanak-e és milyen árban és mi van hozzá?

Előre is köszi.
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Iván

Post by Iván »

NA hogy áll a karbi szétszedés?
Süni
OfficialGréTCSiTanárúr

Post by Süni »

Iván wrote:NA hogy áll a karbi szétszedés?
Véletlen otthonhagytam... :? Nálam ez így megy, bármit meg tudok ígérni ! Akár többször is ! :wink:
Próbálom nem elfelejteni.
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

SONI wrote:
Dozer wrote:Én tudom hol van megyek is ma pestre, beugrok és megkérdezem ha leírjátok mmit kérdezzek
Delorto DHLA40F -ES KARBURÁTORHOZ alkatrész tartanak-e és milyen árban és mi van hozzá?

Előre is köszi.
ez egy magyar alfás emberke az EBAY-en:

http://cgi.ebay.co.uk/Carburettor-kit-f ... dZViewItem" onclick="window.open(this.href);return false;

már irtam neki, hátha tud segíteni...

ez pedig egy full felujító szett, nincs 8 pénz:

http://cgi.ebay.co.uk/TWIN-DELLORTO-40- ... m153.l1262" onclick="window.open(this.href);return false;
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
SONI
T.O.C.B.

Post by SONI »

Nagyon köszi Bogyó
A Süni is talált itthon ilyet csak nem tudjuk melyiket kéne meg venni mert 3 fajta van és kevesebb mint 8pénz
Attachments
64_2[1].jpg
64_2[1].jpg (7.61 KiB) Viewed 5401 times
Iván

Post by Iván »

Ha valaki rendelkezik DGAV-val fényképelje mán le nékem ugy hogy rajta van a szívósoron.a szekunder torok dúsítója egy vákumcsővel van összekötve nekem a torokkal.a vákum furata a pillangó szelep alatt van.az a bajom hogy ha össze van kötve akkor fullad a kocsi,gázadáskor lefullad.ha nincs összekötve szépen pörög és az alapjárat is magasabb.mi fasz van ilyenkor?
Iván

Post by Iván »

proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

Itt vannak a képek:

http://rapidshare.com/files/109052557/dgav.zip.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Ezt meg akartam nézni de nem sikerült letölteni. Nem tudom mi a fenét akart a macskával. :roll: :? :cry:
Ford Capri MkI Essex
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

Kiír egy négy betűs kódot, azt kell beírni a macska mellé aztán klatty a downloadra.
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

proteus wrote:Kiír egy négy betűs kódot, azt kell beírni a macska mellé aztán klatty a downloadra.
Jaja, eddig én is így tudtam, de nekem 6 betűs kódot ír.
Ford Capri MkI Essex
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Sikerült, most már láttam melyik betüben van még az a dög odarajzolva. :lol: :lol: :lol:
De ez a karbi nem pont olyan mint az Iváné.
Ford Capri MkI Essex
Post Reply