Félek , mifelénk a macik olyan jóltápláltak lennének ,hogy megnőne a halálozási arányuk.
Ugyanis annyira elhíznának ,hogy idő előtt elpusztulnának a magas koleszterin és a sürű infarktus miatt.
Arról nem is beszélve ,hogy így nem biztos hogy féken tudnák tartani a helyi ****** szaporulatot.
Bár amilyen jó futók, lehet , hogy kellően jó kondiban tartanák a mackóinkat.
FEFE wrote:Ebben mi a rossz?? Értem én hogy Májkroszoftnak kéne mondani de itt falun mindenki Mikroszoftnak mondja!
Semmi rossz nincs ebben, maga a Szomszédok úgy ahogy van mókás már így jó pár év elteltével egy kicsit. Feri meg eléggé rendesen a nevén nevezte, nem csak úgy levindózozta, ezért ugrott be
FEFE wrote:Ebben mi a rossz?? Értem én hogy Májkroszoftnak kéne mondani de itt falun mindenki Mikroszoftnak mondja!
Semmi rossz nincs ebben, maga a Szomszédok úgy ahogy van mókás már így jó pár év elteltével egy kicsit. Feri meg eléggé rendesen a nevén nevezte, nem csak úgy levindózozta, ezért ugrott be
Én nagyon bírom a sorozatot.
Főleg az eleje jön be mikor mindenki trabival, kukorival, meg bigulival nyomta! Lehet nem volt jó az embereknek az a korszak, de azért így elnézegetni más.
Tibi wrote:Pudva szóba hozta ezt a PC vs személyi számítógép dolgot. Nekem egyből ez ugrott be :
Ebben mi a rossz?? Értem én hogy Májkroszoftnak kéne mondani de itt falun mindenki Mikroszoftnak mondja!
semmi, de ma egy filmben max letöltene valamit, nem megvenné. az a baj nem tudom hogy amikor készült ez a rész, mennyi volt egy átlagos fizu, mert ma ha 10 pénz lenne az aktuális widóz elég olcsó lenne. azt tudom hogy én 95-ben 22 pénzt kerestem havonta mint pályakezdő, de nem tudom mikor akart Feri W95-t venni...na meg hát ugye a sima widózzal nem igazán tudott volna ujságot szerkeszteni, ahoz kellene még egy quarkexpress minimum, ami drágább mint a win....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Meg hát akkor még ez volt, a múltat nem tudjuk letagadni. Sokat fejlődött azóta a világ, talán túlságosan is sokat.
Általánosban még a commodore 64-en nyomtuk és az se volt azért olyan rég.