Ez nagyon szép.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Hát ez komoly! Gratulálok az úriembernek!TÉCSÉ wrote:" Levelet kaptam , life ! "
Egy kedves valakitől ...
Biztos többen egyetértenek bizonyos szavaival , de .....
Azért engem elküldeni egy Capri találkozóra ......................................![]()
8)
"Hát barátom elég gicccs az a verda,nem tudom lesz -e olyan (fun bolond)aki megvegye tőled.Az angol kormányos autók amúgy is mélyen áron alul vannak.A Piacon 1- 1,5 Mft-ért sokkal korrektebbek futnak menny el egy capri találkozóra ott meglátod.Mivel ez nem gyári kivitel igy még majd veteránt se lehet alkotni belőle avval a Scorpió motorral.Ja ez meg hogy ezt az e-mailt használod cseppet felháborító.Amúgy jó gumi koptatást."
A feladó bizonyos Juhász Tamás ...
juhasz leven birka nemde???Tibi wrote:TÉCSÉ, ezt a levelet csak úgy önszorgalomból írta neked az ember vagy érdeklődött az autó iránt ?
Egyébként egyszerű a dolog, ha nem tetszik nem veszem meg ...
Teljes önszorgalomból .... biztos az "izlésrendőrség" tagja ....Tibi wrote:TÉCSÉ, ezt a levelet csak úgy önszorgalomból írta neked az ember vagy érdeklődött az autó iránt ?
Egyébként egyszerű a dolog, ha nem tetszik nem veszem meg ...
azért mert valami fenn van a használtauton, az nem biztos hogy elmegy (van hogy nem is eladó) 8) 8) 8) 8)sony5 wrote:Megépitünk egy Caprit nem is akár hogy !
Óvjuk,dédelgetjük vigyázunk rá és mi lessz a vége??!!!
http://www.hasznaltauto.hu/2227187_ford_capri_1981" onclick="window.open(this.href);return false;
Hát mindenesetre biztos oka van hogy így döntöttél és sajnálom,hogy eladod!
irigylem a fazont... ül a székében, nézegeti a használtautót, és ír egy ismeretlennek egy ilyen fasza levelet, aminek értelme 0... ha egyszer egy hétig ennyire ráérhetnék, de jó lenne....TÉCSÉ wrote:Teljes önszorgalomból .... biztos az "izlésrendőrség" tagja ....Tibi wrote:TÉCSÉ, ezt a levelet csak úgy önszorgalomból írta neked az ember vagy érdeklődött az autó iránt ?
Egyébként egyszerű a dolog, ha nem tetszik nem veszem meg ...![]()
(szombaton reggel 8-kor ennyire unatkozott ...)
engem ez az angol kormány érdekelne, ha külön eladó... én rendeltem USA-ból kormányt, ezért már csak egy eredeti angol hiányzik....TÉCSÉ wrote:Az angol kormányos autók
juhasz666@freemail.huSüni wrote:TCS ! Add má meg a mélcímét !
Eladó .... ótóval együtt ......Bogyo28 wrote:engem ez az angol kormány érdekelne, ha külön eladó... én rendeltem USA-ból kormányt, ezért már csak egy eredeti angol hiányzik....TÉCSÉ wrote:Az angol kormányos autók
de hát már az email-s gyerek is megmondta, hogy a giccses autod nem ér annyit. adok érte 200-at meg 2 uj gumitTÉCSÉ wrote:Eladó .... ótóval együtt ......Bogyo28 wrote:engem ez az angol kormány érdekelne, ha külön eladó... én rendeltem USA-ból kormányt, ezért már csak egy eredeti angol hiányzik....TÉCSÉ wrote:Az angol kormányos autók![]()
![]()
![]()
![]()