fefétől már kaptam kölcsibe F O R D és cirádás capri-t másolás céljából. módszer: precíziós öntés ezüstből. ha van némi türelem, akkor fel tudom ajánlani, hogy önköltségi áron prezentálok bárkinek, persze korlátozott mennyiségben, ami azt jelenti, hogy bárkinek szívesen gyártunk az ótójára, de biznicet ne akarjon csinálni belőle senki, mert ez egy kicsi ötvös műhely ahol készül, nem ez a profil. nem beszélve, hogy az öntés utáni utómunkát én csinálom, tehát nem szeretnék egy 500 darabos megrendelés miatt beköltözni a barátom műhelyébe... nem is vállalnám.
a melót a hideg téli napokra tervezem, amikor nem rentábilis a műhely (ahol a capri van) esténkénti befűtése arra a pár órára, amíg a caprin szöszmötölök.
árat (pontosat!) az első próbadarab elkészültekor tudok mondani, mert akkor látjuk, hogy mennyi anyagot nyel el, és mennyit kell rajta dolgozni utólag. nyilván.
sokba nem lesz, az ezüst pénzverdei ára kb. 120ft/gramm, de nekünk nem ennyiért van.
akit érdekel a fentebb leírtak alapján, az küldjön pü-t! akkor én is látom, hogy mennyi is az annyi (meló).