Azért a régihez képest ez elég etetős!
De az ára,amikor azt elolvastam hát egyböl arra gondoltam,hogy annyiért már azt veszek amit akarok nem pedig egy ilyet!!!
sony5 wrote:Azért a régihez képest ez elég etetős!
De az ára,amikor azt elolvastam hát egyböl arra gondoltam,hogy annyiért már azt veszek amit akarok nem pedig egy ilyet!!!
Annak a bárminek legalább négy kereke lenne és azzal legalább stabilabb.
Tibi wrote:Lehet azt, hogy csak saját vagy közeli hozzátartozók mókjait tegyük közzé ? Így jobb lenne az okosság és a hülyeség aránya, mert fwd-s póverpojntból hamar tele lehet tolni a fórumot. Pl 'boss Úr igen tanulságos történetet írt le nekünk.
Tibi wrote:Lehet azt, hogy csak saját vagy közeli hozzátartozók mókjait tegyük közzé ? Így jobb lenne az okosság és a hülyeség aránya, mert fwd-s póverpojntból hamar tele lehet tolni a fórumot. Pl 'boss Úr igen tanulságos történetet írt le nekünk.
a nem ide vágó dolgokat töröltem, annak van saját topikja (érdekes dolgok a nagyvilágból pl.) tessék oda pakolni. ide csak a saját cuccokat kérjük...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Még nem. Meg lett forgatva kerékagyon és szemre nem nagyon üt. Egyépként meg minek? Hátulra teljesen jó lesz.
Azért, mert szemre nem üt, gondolod, nem kell rá fél kg súly? Az anyagelosztást nem fogod látni azért, mert megpörgeted.
Az utolsó mondatod fejtsd ki bővebben, mert vagy én nem tudok valamit, vagy te nagyon nem.
A lényeg az hogy hátul nem szoktunk centrírozni, csak nagyon ritkán. A másik meg hogy versenyre lesz, utcán csak vagizásra lesz fent 1-2 alkalommal.
Versenyre meg teljesen mind 1 hogy centrírozva lesz vagy nem.
FEFE wrote:
Versenyre meg teljesen mind 1 hogy centrírozva lesz vagy nem.
Továbbra sem értem. Ha üt egy felni mint állat, akkor az versenyen miért mindegy??
Mit nem ért az úr?? Nem foglalkozunk ilyen dolgokkal, kerek forog mehet.
Nem tudom mi mindig cserélgetni szoktuk hetente a felniket centrírozás nélkül és soha nem éreztünk semmit. Elöl természetesen centír, de hátul nem szoktuk. attól még üthet de nem számít legalább elfogynak a sierrák.
Amivel Majálison tetszettek menni azon sincsenek centrírozva, még elöl sem.
FEFE wrote:
Mit nem ért az úr?? Nem foglalkozunk ilyen dolgokkal, kerek forog mehet.
Nem tudom mi mindig cserélgetni szoktuk hetente a felniket centrírozás nélkül és soha nem éreztünk semmit. Elöl természetesen centír, de hátul nem szoktuk. attól még üthet de nem számít legalább elfogynak a sierrák.
Amivel Majálison tetszettek menni azon sincsenek centrírozva, még elöl sem.