Nagyon komoly!
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
na itten vagyok némi kihagyás után. DC-röl én már huzom lefelé. ha kell tudok adni ftp elérhetőséget, de ide nem szivesen irnám ki.Pudva wrote:Peteeqe! szerintem szólj a Bogyónak v. a Gizmónak és segítenek neked FTP ügyben... 8)peteeqe wrote:tud vki mondani egy ftp? ahova fel tudom rakni?
Teljes mértékben egyetértek a döntéseddel (ha felmerült volna bennem annak a lehetősége, hogy valaki részéről ilyen fogadtatásban lesz részem, akkor nem jöttem volna ide, feszültséget kelteni)bogyo28 wrote:Sajnos eljött az a pillanat, amikor gondolkodás nélkül törölnöm kellet néhány hozzászólást. Nem szeretem törölni a dolgokat, föleg nem hogy abból valaki valamilyen következtetést vonjon le, ezért is töröltem a Terror-Capri-3 vita minden hozzászólását.
Nem tudok, és nem is akarok igazságot tenni, foglamam sincs hogy mi történt anno, de ez nem ide való, a forum nem erröl szolt, és bármit letörlök szívfájdalom nélkül ami más (rossz) irányba tereli az eddigieket. Terrort nem ismerem, Capri-3-at igen, ezért nem szeretnék egyáltalán nyilatkozni az ügyben, mivel elfogult lennék, pedig lövésem sincs a történtekröl. Azt szeretném kérni, hogy a késöbbiekben ne legyenek hasonló kitörések. Senki a regjét nem akarom letiltani, tartok felnötnek mindenkit annyira hogy ne ezen a forumon antyázzon másokkal, de ha valaki nagyon erölteti a nem ide való beírásokat, read-onlyba teszem se perc alatt. bár mindenki tudja, hogy 2 perc alatt más néven ujra tud irni, tehát az apszolut rossz szándéku irogatók ellen nem tudok védekezni, de remélem ilyen nem téved erre a elkövetkező időkben sem.
Béke
Pádre Bogyó
oké-oké de hol a videjó ? 8)bogyo28 wrote:...DC-röl én már huzom lefelé....
Én azt a részt láttam ahol 1zsír 2107 Ladát tuningolnak fel a Lotus emberei, az teccet' bár én nem engedtem volna, hogy hozzányúljanak, mert nagyon 1ben volt a Lada!bogyo28 wrote:Nekem mondjuk az angol sorozat nem annyira jött be, ....igénytelen mühelybelsővel...
Elég sok részt láttam én is és a filmek alapján tényleg csak akkor nyúlnak a mocihoz, ha az bedöglött :( Ja de motor olajat azt szinte mindíg öntenek bele.. Éljen a reklámbogyo28 wrote:...de a niggerek és csikánók jobban tetszenek nekem.... Az egész Pimp My Ride-al meg az a gond, hogy csak fényezés, belsőtér meg hifi van benne, eddig egy részben láttam hogy a motort is lefestették...
Sokxor azt gondolom, hogy valami roncstelepről szerzik ezek a verdákat, mert annyira TRÉ-k! Van olyan, hogy inkább vesznek 1 újat mert annyira szana-széjjel van a régi, hogy nem válalnak érte felelőséget!bogyo28 wrote:...És mindig csak ultra igénytelen/elhanyagolt verdákat csinálnak meg, aminek a tulaja arra is kb annyira fog vigyázni mint a régire...
Még csak jön lefelé, ahogy lentvan, feltöltöm, és értesítem kegyelmes nagyságos gróf báró uraságodat :DPudva wrote:oké-oké de hol a videjó ? 8)bogyo28 wrote:...DC-röl én már huzom lefelé....
Köszönöm szépen tekintetes és kegyelmes Pádre uramnakbogyo28 wrote:Még csak jön lefelé, ahogy lentvan, feltöltöm, és értesítem kegyelmes nagyságos gróf báró uraságodat :DPudva wrote:oké-oké de hol a videjó ? 8)bogyo28 wrote:...DC-röl én már huzom lefelé....