dehogy a tartalmát még a szkennelés előtt eltüntettemTibi wrote:Üresen kaptad? :(Pudva wrote:Mit kaptam ma a kolléganőmtől :)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
dehogy a tartalmát még a szkennelés előtt eltüntettemTibi wrote:Üresen kaptad? :(Pudva wrote:Mit kaptam ma a kolléganőmtől :)
...hogy nyomokban mogyorót tartalmazott az biztosszszaby wrote:Finom volt?
benne volt a kolleganőTibi wrote:Üresen kaptad? :(Pudva wrote:Mit kaptam ma a kolléganőmtől :)
Finom volt, de kolléganő nélkül,albicapri wrote:benne volt a kolleganőTibi wrote:Üresen kaptad? :(Pudva wrote:Mit kaptam ma a kolléganőmtől :)
Akkor Holecz 2 párat rendel hogy előbb meglegyenTibi wrote:Haccáz talán még nem dönti meg a projektet de 25 autót összeszedni ?
1, Holecz
2, Tibi
3,
Remélem nem baj hogy ha én is kérekholecz wrote:Akkor Holecz 2 párat rendel hogy előbb meglegyenTibi wrote:Haccáz talán még nem dönti meg a projektet de 25 autót összeszedni ?
1, Holecz
2, Tibi
3,![]()
Először is a vélemények, és a terv kéne!!
ha minden jól megy alsóörsön már megveheted a klubos rendszámkereteket. szavazás nem lesz róla hogy milyen legyen, mert 6 ember 7 félét szeretne. és a corneren is elfelejtettek egy apróságot, amit én szeretnék kiküszöbölni: a vége nem biztos hogy 600 ft lesz per darab. kifejtem bővebben: ha rendelsz 50 darabot, az kb 600 Ft/db. ez idáig rendben is van. csak a cég asszem győri. meg valakinek zsebből kell állni azt a 30 papirt, amit ki kell fizetni, plusz el is kell jusson a kezedbe az 50 darab keret.holecz wrote:Nem akarom ellopni a Sierra Corner ötleteit, de nekünk is lehetne Capri Klub-os rendszámtartónk, illetve szélvédőmatricánk és egyéb ehhez hasonló dekoráció az autóinkra.Ha jól emlékszem volt a klubnak ilyen régen.Most mi újság Bogyó ezzel kapcs.??A Corneren "scht" kolléga talált egy olyan helyet ahol 600 Huf / db -ért legyártanak egyedi rendszámkeretet.Ahhoz hogy ez létrejöhessen min. 50 db-t kell rendelnünk, és természetesen kellene egy terv is hogy hogyan nézzen ki meg ilyesmi.
Szerintetek??