stpetya wrote:Jézusistenkirály
Asszem ennél keményebbet még nem láttam,már attól is gyorsabban vettem a levegőt h csak néztem.
Jézusésanyjamegapásztorokcsillaggal bazzzeg ez szép kis menet
Jól felkeltettétek az érdeklődésem erre nem nyisssaa meg a videjót.
Most mért kell ezt csinálni egy kocsival
Hát igen még egy pár henger meg egy pár száz LE és lehet hogy mindannyian hasonlóképpen cselekednénk,de addig csak
sony5 wrote:Most mért kell ezt csinálni egy kocsival
Hát igen még egy pár henger meg egy pár száz LE és lehet hogy mindannyian hasonlóképpen cselekednénk,de addig csak
szerintem legtöbbünknek hiába adnák oda ezt a verdát, a felét sem tudnánk kihozni a dologból. pl amikor hendivel megfordulva kerüli meg a kis bólyát, nem is értem hogy kellene nekikezdeni....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Bogyo28 wrote:szerintem legtöbbünknek hiába adnák oda ezt a verdát, a felét sem tudnánk kihozni a dologból. pl amikor hendivel megfordulva kerüli meg a kis bólyát, nem is értem hogy kellene nekikezdeni....
Bogyo28 wrote:szerintem legtöbbünknek hiába adnák oda ezt a verdát, a felét sem tudnánk kihozni a dologból. pl amikor hendivel megfordulva kerüli meg a kis bólyát, nem is értem hogy kellene nekikezdeni....
Először közeledni kell a bólya felé.
Aztán egyből csapatni kell mint állat.... a kormányt össze vissza tekergetni.....meg hasonlók.. Ilyen ecccerű.
óóó, igen, már érzem is hogy bármelyik mutatvány meg tudnám csinálni. de nem szeretnék ilyen messzire egyedül utazni, ugyhogy jönnöd kéne velem, mert neked kell azon a kétkerekü szaron állnod miközben én közeledek feléd, és körbeautozlak párszor
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
óóó, igen, már érzem is hogy bármelyik mutatvány meg tudnám csinálni. de nem szeretnék ilyen messzire egyedül utazni, ugyhogy jönnöd kéne velem, mert neked kell azon a kétkerekü szaron állnod miközben én közeledek feléd, és körbeautozlak párszor