Meg K-Roy difijét se....Bogyo28 wrote:ha jön erre a fékeket se feledje....szszaby wrote:Szépek, mi?Süni wrote:Fúúúúú milyen dolgokat láttam én ma.....![]()
Nemsoká megy érte valaki.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Meg K-Roy difijét se....Bogyo28 wrote:ha jön erre a fékeket se feledje....szszaby wrote:Szépek, mi?Süni wrote:Fúúúúú milyen dolgokat láttam én ma.....![]()
Nemsoká megy érte valaki.
Én küldeni akarok a Szabynak...Süni wrote:Meg K-Roy difijét se....
Azt nekem kellene felküldeni,de mindig lemaradok a fuvarról.Bogyo28 wrote:Én küldeni akarok a Szabynak...Süni wrote:Meg K-Roy difijét se....
Tibi szilveszter után megy. Persze nem elsején.szszaby wrote: Azt nekem kellene felküldeni,de mindig lemaradok a fuvarról.Esetleg ha Tibi jönne mihamarabb ő megoldaná a dolgokat.
![]()
Lassan elszárad már az a szegény váltó.
Komplett híd vagy csak diff.mű ?szszaby wrote:Nekem a féket, meg azokat a cuccokat ami Süninél van. Adok egy váltót cserébe meg egy difit amit el kellene juttatni szintén Sünihez. Az időpont jó, itthon vagyok.
Remélem azért nem capriba lesz.szszaby wrote:Egy első difi, nem nagyobb mint egy dinnye, be is van csomagolva.
Te viszed le szszabynak a cuccokat, vagy nem értek valamit?Tibi wrote:Komplett híd vagy csak diff.mű ?szszaby wrote:Nekem a féket, meg azokat a cuccokat ami Süninél van. Adok egy váltót cserébe meg egy difit amit el kellene juttatni szintén Sünihez. Az időpont jó, itthon vagyok.
Süni, a te cuccaid merre vannak és hogy lehet megkaparintani ?
Fölnök Úr ?
Ha már úgyis jön hozzám elhozza, feltéve ha fel tudja tőled venni. A difit meg viszi neked, az anyagi része meg majd meg lesz oldva valahogy.Süni wrote: Te viszed le szszabynak a cuccokat, vagy nem értek valamit?
OK. Az üzletben vannak a cuccok.szszaby wrote:Ha már úgyis jön hozzám elhozza, feltéve ha fel tudja tőled venni. A difit meg viszi neked, az anyagi része meg majd meg lesz oldva valahogy.Süni wrote: Te viszed le szszabynak a cuccokat, vagy nem értek valamit?
magamhoz veszem a fékcuccokat, aztán talizunk valahol és odaadom....Tibi wrote:Komplett híd vagy csak diff.mű ?szszaby wrote:Nekem a féket, meg azokat a cuccokat ami Süninél van. Adok egy váltót cserébe meg egy difit amit el kellene juttatni szintén Sünihez. Az időpont jó, itthon vagyok.
Süni, a te cuccaid merre vannak és hogy lehet megkaparintani ?
Fölnök Úr ?