(aztán ne nagyon szídjatok, ha sokat kattintgattok, és nem zárja be...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Hát a Run Dmc DVD-t tőled szeretném a WestCoast Shelbyt-t meg Jézustól :P 8)Ricsi wrote:Döntsd el, most Run DMC DVD, v ez? Ne legyél telhetetlen....Pudva wrote:Ugye hoz nekem ilyet a Jézuska?!![]()
![]()
Ha nem kell tőlem a Shelby (bácsi...Pudva wrote:Hát a Run Dmc DVD-t tőled szeretném a WestCoast Shelbyt-t meg Jézustól :P 8)Ricsi wrote:Döntsd el, most Run DMC DVD, v ez? Ne legyél telhetetlen....Pudva wrote:Ugye hoz nekem ilyet a Jézuska?!![]()
![]()
Jól van na, lebuktam, de csak félig, mert ráadásul én csináltam paintbrushben...CapriTurbo wrote:Bevallhatod, hogy tetszik nem fogunk rád furcsán nézni, csak egy kicsit ígyRicsi wrote:Jaja, tuti vmi beelesdézett 60 éves mérnök találta ki, v vmi mindentudó újságíró...trafo2000 wrote:hát ez eléggé gusztustalan
Előszednéd, ha megkérlek? :)Süni wrote:Egyszer a BBC-n valami nyereményjátékon az volt a fődíj, h az autódat átalakítja a Lotus. A nyertes egy 2105-ös Lada volt. A mérnökök fejét látnotok kellett volna !De állat lett a végén ! Megvan vmelyik cd-men....
OK, csak kis idő, mivel a hasonló jellegű filmjeim mintegy 20 DVD-n vannak. Azonkívül hogyan juttatom el ?proteus wrote:Előszednéd, ha megkérlek? :)Süni wrote:Egyszer a BBC-n valami nyereményjátékon az volt a fődíj, h az autódat átalakítja a Lotus. A nyertes egy 2105-ös Lada volt. A mérnökök fejét látnotok kellett volna !De állat lett a végén ! Megvan vmelyik cd-men....