Bogyo28 wrote:a tavalyi polokból is van még a nyakamon
Milyen is az a póló? :D
Engem érdekelne és mennyiért is?
A többire meg csak igazat tudok adni,kiindulva a Taunusos kulcstartóból,mivel Acsinál még mindig ott van jó pár darab!!
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Bogyo28 wrote:a tavalyi polokból is van még a nyakamon
Milyen is az a póló? :D
Engem érdekelne és mennyiért is?
A többire meg csak igazat tudok adni,kiindulva a Taunusos kulcstartóból,mivel Acsinál még mindig ott van jó pár darab!!
500-é viheted, himzett capris poló, többet nincs pofám kérni érte (1800-é csinálták/db). az a baj vele, hogy Krisz hitt a gyártónak, aki jó minőséget igért. a késztermék viszont nem a legjobb minőségü poló, a himzésben van egy kis bibi (az első kerék kicsit furcsa lett), és ha nem kézzel mosod max 30 fokon összemegy a himzés és összerántja a poloót. van még vagy 15 darab.... de lehet hogy alsóörsön ingyé szétosztom, hátha azért valami értelme igy lesz a létezésének....
ja kozés nyakpass és capris nyakpass is van még, meg talán bögre is....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
polóra vasalható Capri felirat, plüss hatásu, elég vastag stb. az igen tetszetős, divatosan duzzadt bél nem jár hozzá... ja és a polo sem, csak kölün kérésre....1000 HUF/db
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Csak ezt az egy jelenetet láttam a filmből, amikor a disznó mászkál a betonon és ezt mondják, ráadásul sok éve... De legalább stimmelt, hogy melyik film. :)