capriv6 wrote:Ki lehet szedni!
Belülröl kifelé huzó csapágykihuzoval.
Nekem sem sikerült kökorszaki ezközökkel kiszedni csak azt értem el hogy jol szétku...m az egészet..
A csapágy friss ára a Baros (fordnál) 2900ft.
Én tavasszal cseéltem!
Szia, küldtem privátot. Nem egészen ezzel de váltóval kapcsolatban. :)
Valaki mondja már meg legyen szives, hogy mi a neve annak a gumi+fém tartónak ami a váltó alatt van a kereszttartónál és honnan lehet olyat keríteni. Remélem kiderült, hogy mire gondolok, képet nem találtam.
Tibi wrote:Valaki mondja már meg legyen szives, hogy mi a neve annak a gumi+fém tartónak ami a váltó alatt van a kereszttartónál és honnan lehet olyat keríteni. Remélem kiderült, hogy mire gondolok, képet nem találtam.
Tibi wrote:Valaki mondja már meg legyen szives, hogy mi a neve annak a gumi+fém tartónak ami a váltó alatt van a kereszttartónál és honnan lehet olyat keríteni. Remélem kiderült, hogy mire gondolok, képet nem találtam.
Mooszt nem váltótartóbak-ra gondolsz?Mer ha nem akko nem tom mire,az meg mostanáig itt hányódott 2 is nálam de mivel senki sem keresett ilyet elástam ott ahol a szivárvány a földhöz ér,gondolom ez sokat lendített az ügyön...Megnézem ha hazaértem,hátha megva még az egyik,nem volt ilyen s**r mint a képen...
Süninél mintha kapható lenne ilyen, de ha nem ebay-en sazokott lenni uj is...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Szelei Szilard wrote:Segítség kellene, hogy a t9-es váltóhoz milyen kilométeróra spirál lenne jó, mert nekem a caprihoz az autómatájé van csak meg. kössszi
Köszi :D , csak gyárilag nem tudom melyik caprit szerelték ilyen váltóval. Bármelyik 5sebességes v6-os capri-é jó hozzá? Vagy tudni fogják az unixnál hogy milyen a t9-es váltó?.