dühöngő
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Blant
- nagyonsokatirogat
- ClassicFord klubtag?: Igen
Hallod.. az a kemény, hogy nekem is tegnap jött meg a centrumtól a 2vel ezelőtti, 2004ben eladott autóm után!!! 3 bírság 2002ből és 2003ból. Ha megtalálom, bemásolom ide a pontos jogszabályokat, ami most erre érvényes! Egy jogász barátom gyüjtötte össze. Remélem nem töröltem ki. Lényeg, hogy ne vizesd be, mert ezekre asszem NEM AZ 5ÉVES ELÉVÜLÉS VONATKOZIK!!!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Bővebb infót olvashattok, ezzel a témával kapcsolatban, a Ford Klub Fórumon a "segítséget kérek topikban" -"SOS jogi tanács" alatt! Különböző jogot ismerő emberek is hozzá szóltak a témához, érdemes csak bele olvasni! Elvileg csütörtök volt az utolsó nap a parkolócégnek, hogy kiküldje a leveleket, számlákat! úgyhogy aki nem ilyen dátumozással kapja, az már tényleg ne foglalkozzon vele! (hírekben hallottam mindezt, úgyhogy ne engem szídjatok légyszi, ha mégsem így van!
)

Nem az győz, akinek a legjobb kocsija van, hanem az aki nem akar veszíteni.
- Blant
- nagyonsokatirogat
Tegyük fel, hogy én pl egy csomót sajna még időben megkaptam, (mint ahogy nem)
de ezt sajna senki nem tudja igazolni
Mivel az ilyen felszólítások általában nem tértivevényesek 

NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
- Terka
- nemleszgondhasegítis
szerintem ez Fa....ág nem kell vele foglalkozni bizonyitsa be fényképpel hogy tényleg a te autod az lehet hogy csak kiküldtek párezer csekket elég
ha a fele befizeti már jol jártak egyébként ha jol tudom a parkolási dijat jogtalanul szedik amikor otthon voltam még volt ezzel kapcsolatban valami müsor a rádioba.javitsatok ki ha tévedek
ha a fele befizeti már jol jártak egyébként ha jol tudom a parkolási dijat jogtalanul szedik amikor otthon voltam még volt ezzel kapcsolatban valami müsor a rádioba.javitsatok ki ha tévedek

Terka
- Bogyo28
- Überführer
igen, olyan időszakból küldenek csekket amikor még nem csináltak fényképet, és mivel megváltztatták a jogszabályokat, próbálnak még az utolsó pillanatokban pénzt beszedni...Terka wrote:szerintem ez Fa....ág nem kell vele foglalkozni bizonyitsa be fényképpel hogy tényleg a te autod az lehet hogy csak kiküldtek párezer csekket elég
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Tibi
- rengetegetirogatide
Biztosítós topikból.....
felhívtuk az uniqát, hogy érdeklődjek mi van a biztosítással. Néni kérdezte a rendszámot majd kapcsolja az illetékest. Az illetékes egy kibaszott "magnó" amire rámondhatod az elbaszott kis életed gondját, gondolom ezt később a különböző humoros oldalakrol vissza is szerezheted. Annyira szarba sem nézik a kedves ügyfelet, hogy egy rohadt ügyintézővel sem lehessen kommunikálni. Rohad szarházi köcsögbanda !
felhívtuk az uniqát, hogy érdeklődjek mi van a biztosítással. Néni kérdezte a rendszámot majd kapcsolja az illetékest. Az illetékes egy kibaszott "magnó" amire rámondhatod az elbaszott kis életed gondját, gondolom ezt később a különböző humoros oldalakrol vissza is szerezheted. Annyira szarba sem nézik a kedves ügyfelet, hogy egy rohadt ügyintézővel sem lehessen kommunikálni. Rohad szarházi köcsögbanda !
1980 Capri MK3
- Tibi
- rengetegetirogatide
most akkor Énzsöl László vagy kinél járjak utána? Vagy mivan? Mert attól, hogy a paraszt nekem azt mondja az irodában, hogy ő nem tud semmit, attól még az ő irodájára is uniqa meg az én rohadt felszólításomra is uniqa van írva. Ebből kikövetkeztettem, hogy lehet ez egy és ugyanaz akármit is mondanak. Vagy tévedek?
1980 Capri MK3
- Mad Max
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Ma néztem a Discoverit és valami kibaszott idegesítőt láttam a Roncs derbi nevezetű műsörban. A hülye angolok egy III-as Caprit tettek tönkre egy olyan feladatban amin az volt a cél, hogy egy nyavajás plüss macskát kelett leszedni a fáról és egy 25 cm-es fát kelett kivágni.
A végén mikor száguldottak a kavicsos föld úton a hülye picsa elnézett egy kanyart és össze törte a bal első sárvédőt első kötényt, motorháztetőt lámpákat, meg természetesen megvagdosták a feladat kedvéért!
Nagyon idegesítő volt!!!!!!
A végén mikor száguldottak a kavicsos föld úton a hülye picsa elnézett egy kanyart és össze törte a bal első sárvédőt első kötényt, motorháztetőt lámpákat, meg természetesen megvagdosták a feladat kedvéért!
Nagyon idegesítő volt!!!!!!

- Blant
- nagyonsokatirogat
Ezt megértem... Én is hülyét kapok, mikor azt látom, hogy az összes hülye német autőpályarendőrös sorozatban, amerikai akciófilmben és videóklippben folyton gyönyörű veteránautókat törnek össze... Eleve utálom az oktalan pusztítást, de ezt a formáját különösen... Kedvencem az a madonnaklipp, amiben 2 z28as chevrolett Camarot is ripityára törnek...
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
- Blant
- nagyonsokatirogat
az első egy sárga camaro és utánna szerintem mégegy, egyel újabb, már kockalámpás Camaro, de lehet, hogy a második az transam.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ