Vannak a fűtés kezelő bowdenek. A szabályzó karoknál le van-e rögzítve a bowden rögtön a műszerfal mögött ? Ha igen mivel ? Nem találtam meg, lehet, hogy nekem nem is volt a kocsiban mert nem működött a fűtőegység egyébként.
Vannak a fűtés kezelő bowdenek. A szabályzó karoknál le van-e rögzítve a bowden rögtön a műszerfal mögött ? Ha igen mivel ? Nem találtam meg, lehet, hogy nekem nem is volt a kocsiban mert nem működött a fűtőegység egyébként.
SEGÍCCSÉG !
a fűtőegység bovdeneit a müanyag házhoz 2 kis vaslemez fogja, amit 2 kis csavar rögzit a házhoz. a lemez ha oldalról nézed igy van meghajlítva: _______/\ . a kis hároszög alá jön a bovdenház....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Az van, hogy a múlt héten hiába raktuk fel a vezető oldali ajtót, összeért a sárvédő hátsó éle az ajtó első élével nyitás / záráskor. Próbáltuk kicsit hátrébb tolni de már nem ment, szóval amolyan berivájt / csipfúzosan ( festés után lakatolunk ) bentebb kellett ütni az oszlopot, hogy a síkok meglegyenek -> így már nem közeledik a két él nyitáskor mivel így vannak a legközelebb egymáshoz. Ezután beraktuk a zsírúj kédert és elég faszául kitartja az ajtót, eső biztos nem esik be. Most pihentetem zárt ajtóval egy hetet hátha összébb megy egy kicsit, ha nem akkor a küszöbön futó élet be kell hajtani egy kicsit. Úgy látom ott tart ki leginkább. Tapasztalat ezzel kapcsolatban valakinek ? Ja, a hátsó ablak körüli díszlécek meg mintha egy teljesen más auóról jöttek volna úgy állnak össze-vissza. A bal oladlit úgy ahogy összeférceltük. Kérdés : nem nyithatós hátsó oldalüvegnél kell-e lenni valami tömítésnek a díszléc és az üveg közt ?
Tibi wrote:Az van, hogy a múlt héten hiába raktuk fel a vezető oldali ajtót, összeért a sárvédő hátsó éle az ajtó első élével nyitás / záráskor. Próbáltuk kicsit hátrébb tolni de már nem ment, szóval amolyan berivájt / csipfúzosan ( festés után lakatolunk ) bentebb kellett ütni az oszlopot, hogy a síkok meglegyenek -> így már nem közeledik a két él nyitáskor mivel így vannak a legközelebb egymáshoz. Ezután beraktuk a zsírúj kédert és elég faszául kitartja az ajtót, eső biztos nem esik be. Most pihentetem zárt ajtóval egy hetet hátha összébb megy egy kicsit, ha nem akkor a küszöbön futó élet be kell hajtani egy kicsit. Úgy látom ott tart ki leginkább. Tapasztalat ezzel kapcsolatban valakinek ? Ja, a hátsó ablak körüli díszlécek meg mintha egy teljesen más auóról jöttek volna úgy állnak össze-vissza. A bal oladlit úgy ahogy összeférceltük. Kérdés : nem nyithatós hátsó oldalüvegnél kell-e lenni valami tömítésnek a díszléc és az üveg közt ?
Nem tudom milyen kédert vettél, de mi úgy szoktuk hogy az újat mindig kilukasztjuk jópár helyen hogy mikor hirtelen becsukod akkor a járatokból a levegő távozni tudjon és akkor jobban csukódik!! Csak egy észrevétel remélem segítettem!!
Köszi Fefe, következő hétvégén tudok vele foglalkozni leghamarabb. Ki fogom próbálni, nem emlékszek, hogy lenne rajta lyuk. Egyébként angolhonból lett kéderem, hááát egy helyen derékszögben összeragasztva de egyébként tök egyenes és kb 80cm-rel hosszab mint ami szükséges. Tehát nem egy nagy durranás, biztos van itthon megfelelője ócsópénzért.
Tibi wrote:Köszi Fefe, következő hétvégén tudok vele foglalkozni leghamarabb. Ki fogom próbálni, nem emlékszek, hogy lenne rajta lyuk. Egyébként angolhonból lett kéderem, hááát egy helyen derékszögben összeragasztva de egyébként tök egyenes és kb 80cm-rel hosszab mint ami szükséges. Tehát nem egy nagy durranás, biztos van itthon megfelelője ócsópénzért.
Hát nem tudom milyen az angolból jövő cucc, mi autósboltban méterben vesszük ami elvileg univerzális de teljesen passzol rászorul rendesen mindenhova, meg zár is!! De elöte mikor nem volt kilyukasztva nem igazán akart becsukódni az ajtó, nem volt hol kijönnie a levegőnek!!
De a biztos csukódáshoz idő kell még az ajtó formát felveszi.
FEFE wrote:
Nem tudom milyen kédert vettél, de mi úgy szoktuk hogy az újat mindig kilukasztjuk jópár helyen hogy mikor hirtelen becsukod akkor a járatokból a levegő távozni tudjon és akkor jobban csukódik!! Csak egy észrevétel remélem segítettem!!