Az + ugye direkt használ is a mocinakBogyo28 wrote:Mé, max belemegy egy kis homok...Blant wrote: Légszűrő nélkül meg nem is mertem menni vele.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Az + ugye direkt használ is a mocinakBogyo28 wrote:Mé, max belemegy egy kis homok...Blant wrote: Légszűrő nélkül meg nem is mertem menni vele.
a legjobbb...TÉCSÉ wrote:Az + ugye direkt használ is a mocinakBogyo28 wrote:Mé, max belemegy egy kis homok...Blant wrote: Légszűrő nélkül meg nem is mertem menni vele.
(homok)óramű pontossággal jár tőle a mociBogyo28 wrote: a legjobbb...![]()
vasparipa wrote:(homok)óramű pontossággal jár tőle a mociBogyo28 wrote: a legjobbb...![]()
Csak nem a füvesek meg a szipusok közé kell parkolni,hanem a kokósokhoz,azok nem hánynakBlant wrote:Na persze, a Bsoundra... Majd jól lehányják a kocsog drogosok
hát én nemtom sajnos. Dobj egy linket majd valami kölcsön reg-ről megnézemBlant wrote:Háde ide hogy lehet felrakni T-bore?
itt a video linkje: http://www.facebook.com/video/video.php ... 1272093765" onclick="window.open(this.href);return false; de sajnos be kell hozzá regelni az FB-ra!Tibi wrote:hát én nemtom sajnos. Dobj egy linket majd valami kölcsön reg-ről megnézemBlant wrote:Háde ide hogy lehet felrakni T-bore?
Youtube-ra feltesz és ide belinkel...Blant wrote:Háde ide hogy lehet felrakni T-bore?