képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- stpetya
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: képek
Egy kamionos haverom kérdezte a motorját mert trike-ot akart építeni belőle... nem adták el neki...
Megnézem,ha megvan megkérdezem Szaby mi a pálya vele ha érdekel.
Megnézem,ha megvan megkérdezem Szaby mi a pálya vele ha érdekel.
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Asszem el tudok menni az évadnyitóra, remélem addig össze is tudom kalapálni az autót, mert a lustaságom nem engedi...vasparipa wrote:A srác ( 50 éves ) 3 literesre mondta, én többször rákérdeztem, hogy nem V6-e, de Ő 100%-ra mondta a sor6-ot! Egyébként ezt a Mustang-os dolgot én is így tudom. Metált...bírod??levelboss wrote:Hogy ebbe a típusba raktak-e sorhatost, azt meg nem mondom neked, de korai mustangokban volt sorhat (asszem 2.8 ), tehát én nem zárnám ki, h ebben is az van...Tényleg Marci...az évadnyitón számíthatok a társaságodra???...már hogy sörrel hogy készüljek
![]()
![]()
![]()

Ford Capri 1978 2600 GT :D
Gyárilag nem nagyon volt benne ....szszaby wrote:Azt lehet jó volna megszerezni, már ha tényleg 2,0 V4.stpetya wrote:Az utcánkban is állt nem messze tőlem az egyik telken ilyen a Holecz kollega által fényképezett szárnyas gépsárkány,arról aztmondták 2.0 V4 van benne..
Nem adták el sztem azóta sem bár rég néztem,jól lepukkant már. :?
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Capri" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- adam
- egyedülisszerelhet
A garázsban találtam - elbújt 1 hummer mögött :)
eredetileg bordó a gép és nagyon szép állapotban van, csak a telóm nem csinál vmi szép képet...Sosem lesz kész, csak alakul...
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Lancia Fulvia. Kár, hogy első kerekes. Ebben VR4 moci van !adam wrote:A garázsban találtam - elbújt 1 hummer mögött :)eredetileg bordó a gép és nagyon szép állapotban van, csak a telóm nem csinál vmi szép képet...
- adam
- egyedülisszerelhet
VR4 -ből mi jelent az R?Süni wrote:Lancia Fulvia. Kár, hogy első kerekes. Ebben VR4 moci van !adam wrote:A garázsban találtam - elbújt 1 hummer mögött :)eredetileg bordó a gép és nagyon szép állapotban van, csak a telóm nem csinál vmi szép képet...
Sosem lesz kész, csak alakul...
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Szűk hengerszögű V4-es. V motor, de egy hengerfeje van. Annak idején a VW nagy dirrel-durral harangozta be, hogy övéké az első VR6-os motor (1991). Csak azt elfelejtették, hogy a Lancia a 30-as évek óta készített ilyen elrendezésű, igaz, nem hathengeres motorokat. Ugyanez volt a TDi-vel is, mekkora volt a pofájuk, hogy övéké az elsőszemélyautó TDi. Teherautókban pl a Transit 88 óta ilyen.adam wrote:
VR4 -ből mi jelent az R?
- Bogyo28
- Überführer
most lehet hogy nagy baromságot írok:adam wrote:VR4 -ből mi jelent az R?
kis szögü V moci, ahol a dugok szöget zárnak be egymással, csak nagyon kicsit, nem ugy mint a mi V6-osaink, ami 60 fokot, a V8-ak nagy része 90 fokos. igy 1 HF is elég...
a nagy hülyeség lenne, majd szépen kitörlöm késöbb...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- adam
- egyedülisszerelhet
Te sem ma kezdted a dolgot. :)Süni wrote:Szűk hengerszögű V4-es. V motor, de egy hengerfeje van. Annak idején a VW nagy dirrel-durral harangozta be, hogy övéké az első VR6-os motor (1991). Csak azt elfelejtették, hogy a Lancia a 30-as évek óta készített ilyen elrendezésű, igaz, nem hathengeres motorokat. Ugyanez volt a TDi-vel is, mekkora volt a pofájuk, hogy övéké az elsőszemélyautó TDi. Teherautókban pl a Transit 88 óta ilyen.adam wrote: VR4 -ből mi jelent az R?
Köszi az infot
Sosem lesz kész, csak alakul...
- vasparipa
- egyedülisszerelhet
Nem hülyeség, pontosan erről van szó. Az előbb említett VR6 hengerszöge pl.: asszem 15 fok.Bogyo28 wrote:most lehet hogy nagy baromságot írok:adam wrote:VR4 -ből mi jelent az R?
kis szögü V moci, ahol a dugok szöget zárnak be egymással, csak nagyon kicsit, nem ugy mint a mi V6-osaink, ami 60 fokot, a V8-ak nagy része 90 fokos. igy 1 HF is elég...
a nagy hülyeség lenne, majd szépen kitörlöm késöbb...

Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Szaby! Megnéztem a 7végén,sajnos V6 2,0...szszaby wrote:Azt lehet jó volna megszerezni, már ha tényleg 2,0 V4.stpetya wrote:Az utcánkban is állt nem messze tőlem az egyik telken ilyen a Holecz kollega által fényképezett szárnyas gépsárkány,arról aztmondták 2.0 V4 van benne..
Nem adták el sztem azóta sem bár rég néztem,jól lepukkant már. :?
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.